Інформаційний центр "NEW LIFE"

NEW LIFE - фото
вулиця Київська, 36, офіс 804
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Краса починається зі здоров'я!
Потурбуйся про себе разом з «NEW LIFE»
У нас можна записатись на консультацію до лікаря-валеолога, пройти комп'ютерне тестування організму та підібрати індивідуальну оздоровчу програму лікування.
Пропонуємо широкий асортимент натуральної продукції, БАДів, повний комплексу догляду за шкірою та волоссям, засобів особистої гігієни, лікувальної та декоративної косметики, товарів для дому.
Переваги:
  • 12 років колосального досвіду та роботи в компанії;
  • натуральні засоби високої якості за доступною ціною;
  • продукція, що підходить для різного віку;
  • можливість безкоштовної реєстрації (подарунок компанії на час війни),  яка дає 20% знижку на всю продукцію;
  • можливість користуватись продукцією компанії безкоштовно ( система бонусів)


                                              Натуральна декоративна косметика
Краса більше не вимагає жертв. Адже існує натуральна декоративна косметика від New Life. Її виготовляють з безпечних природних компонентів, без використання парабенів, спирту і цукру. Натуральні екстракти не потребують додаткової фіксації, так як в них відсутні домішки.

Компанія Нове Життя - український виробник декоративної косметики. Ми використовуємо передові технології і унікальний метод екстрагування. Такий підхід допомагає створювати якісну і безпечну продукцію. Адже еко-косметика підкреслює красу і дбайливо доглядає за шкірою.

Натуральна продукція суттєво відрізняється від звичайної. Адже її створюють з компонентів рослинного і тваринного походження. Тому декоративна еко косметика гіпоалергенна і має м'який дією. Вона делікатно доглядає за обличчям і тілом не викликаючи запальних процесів або пересушування. Такі засоби підходять усім типам шкіри, включаючи чутливу і схильну до алергії.

                               Лікувальна декоративна косметика робить позитивний вплив:

  • стабілізує кислотно-лужний баланс;
  • запускає природну регенерацію;
  • сприяє відновленню ліпідного бар'єра;
  • інтенсивно живить клітини епідермісу;
  • захищає від ультрафіолету та інших негативних факторів зовнішнього середовища.
Це призводить до природного омолодженню. Шкіра стає свіжою, підтягнутою і пружною, розгладжуються дрібні мімічні зморшки, а нові не з'являються. Купити таку косметику можна в нашому інтернет-магазині. Ми надаємо якісні засоби українського виробництва за демократичними цінами і на вигідних умовах.

                                             Натуральна декоративна & органічна косметика
Багато об'єднують ці поняття, прирівнюючи їх до синонімів. Як натуральні, так і органічні засоби відрізняються високою якістю і безпекою. Адже вся екологічна декоративна косметика відповідає таким стандартам:

  • 95% інгредієнтів зі складу мають натуральне походження;
  • повну відсутність синтетичних барвників і ароматизаторів, продуктів нафтохімічного виробництва і ГМО;
  • відмова від синтезованих речовин, які можуть накопичуватися і негативно впливати на організм - мова про парабенів, формальдегід і т. д .;
  • застосовуються виключно витяжки з рослин, вирощених в екологічно чистих регіонах, без використання пестицидів, інсектицидів та гербіцидів;
  • природна декоративна косметика не тестується на тваринах;
  • повний перелік інгредієнтів завжди вказується на біорозкладаної упаковці.
Крім загальних переваг, у еко-косметики є і ряд відмінностей. Так, вимоги до натуральних засобів більш щадні. У них допускається застосування компонентів тваринного походження. Але в складі обов'язково наявність не менше 50% рослинних інгредієнтів. При цьому 5% з них повинні бути отримані з ферм і плантацій з екологічними сертифікатами.

Органічна декоративна косметика відрізняється розширеними вимогами до якості. Вона повинна відповідати таким додатковим стандартам:

  • інгредієнти тварини походження повністю відсутні;
  • від 10% компонентів повинні виростати на сертифікованих фермах і плантаціях;
  • 95% складових рослинного походження.
Всі органічні кошти - це веганські декоративна косметика. Вона абсолютно безпечна і проводиться без шкоди для природи. Такі товари делікатно впливають на шкіру, не викликають алергічних реакцій і мають відмінну ефективністю. Тому їх рекомендують косметологи з усього світу.

Цим стандартам відповідає українська декоративна косметика від New Life. Вибравши продукцію з каталогу нашого офіційного магазину, ви оціните такі переваги:

  • підтверджене якість - все косметичні засоби пройшли сертифікацію по системам ISO 9001 та ISO 22000;
  • декоративна косметика без парабенів і формальдегідів - також засоби не містять спирту і цукру;
  • унікальна технологія екстрагування -, ми зберігаємо всі корисні властивості рослинних компонентів.
Такий підхід дозволив створити дійсно якісну, на 100% безпечну і корисну косметику для жінок. З нами ваша шкіра отримує інтенсивний живлення і захист від зовнішніх факторів. 
 Асортимент натуральної декоративної косметики New Life

             В нас представлений великий вибір якісних засобів для бездоганного макіяжу:

  1. Для губ. Оригінальна помада і делікатний блиск подарують насичений і рівний тон. Також косметика доглядає за губами сприяє швидшому загоєнню ранок, і захищає від обвітрювання і ушкоджень. Залишається підібрати відповідний відтінок.
  2. Для очей. У нас доступна безпечна декоративна косметика і великий вибір тушею. Залишається лише підібрати бажаний результат: подовження, додатковий обсяг або 3D ефект.
  3. Для обличчя. Органічний BB-крем маскує недоліки і вирівнює тон. Також косметика дбайливо доглядає за шкірою, інтенсивно зволожуючи, підживлюючи і оздоровлюючи її. Додатковою перевагою стане захист від УФ-випромінення.
New Life - декоративна косметика українського виробництва. Ми контролюємо якість кожного інгредієнта, надаючи клієнтам безпечні та ефективні рішення для створення ідеального мейк-апу. 

Відгуки