Агентство нерухомості "Смарагдове Місто"

Смарагдове Місто - фото
вулиця Червонія Василя (Гагаріна), 39, офіс 1
(Приміщення "Екопласт")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:30 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Бажаєте мати власний особистий простір, де можна спокійно відпочити, не чуючи збоку шумних сусідів, затишну простору вітальню з каміном, біля вогнища якого із затишком можна проводити сімейні вечори, власний кабінет, де можна повністю сконцентруватися на роботі, красиве просторе подвір’я із вічнозеленою зеленню, фруктовими деревцями і кущами з яких можна посмакувати смачними дарами? Жити на повну, коли за стіною немає сусідів, вам допоможе агентство нерухомості «Смарагдове Місто».

Наше агентство працює на ринку понад 5 років та здійснює ексклюзивний продаж індивідуальних будинків у котеджних містечках.

Наша команда, яка складається із кваліфікованих та досвідчених ріелторів, підбере відповідно до ваших потреб вигідні варіанти нерухомості на первинному ринку. Переважно, в нашому каталозі є різні новобудови прямо від забудовника: котеджі, квартири, інші житлові будівлі.

У наявності якісно збудовані будинки із сучасним дизайном, практичним плануванням, власним подвір’ям, в яких поєднані та втілені в реальність можливі побажання потенційних мешканців. В більшості наших пропозицій присутня розвинена інфраструктура та підведені міські комунікації, територія навколо будинку вже вимощена бруківкою, а саме житло знаходиться під турботливим наглядом ОСББ.

Також пропонуємо продаж житла із вторинного ринку та оренду квартир. У каталозі присутні затишні житлові простори з продуманим плануванням, виконаним стильним ремонтом, вмонтованими якісними меблями, підключеним автономним опаленням.

Відгуки