Ведучий, ілюзіоніст "Василь Сав'юк"

Василь Сав'юк - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Плануєте святкувати весілля, День народження, корпоратив, ювілей чи іншу подію? Шукаєте хорошого ведучого або яскраву, видовищну шоу-програму? Якщо Ви бажаєте зробити собі та своїм гостям незабутній подарунок, по-справжньому їх здивувати, оригінально привітати чи просто зробити якусь подію чарівною, оригінальною та отримати незабутні враження — тоді вам сюди!

Василь Сав'юк — це професійний фокусник-ілюзіоніст, ведучий, шоумен, який створить неповторну атмосферу для вашого свята, зробить його по-справжньому дивовижним, стильним, особливим. Ваше свято буде саме таким, про яке Ваші гості згадуватимуть знову і знову як про одну із найяскравіших подій.

За спиною Василя Сав’юка сотні виступів на різноманітних заходах всеможливих форматів, участь у міжнародному ілюзіонному фестивалі,  робота із престижними фірмами, ресторанами, агенціями, численні виступи перед дитячою і дорослою аудиторією. Він надає якісні послуги за справедливу ціну.

Василь Сав'юк пропонує широкий спектр послуг:

  • ПОСЛУГИ ВЕДУЧОГО
    • Ведення весіль, Днів народжень, вечірок, корпоративів, інших свят та подій;
  • ПОСЛУГИ ФОКУСНИКА-ІЛЮЗІОНІСТА
    • Виступ на дитячому Дні народженні (інтерактив, фокуси з дрібними предметами, картами, фокуси з вогнем, перетворенням предметів, їх появою, зникненням);
    • Виступ на дорослому Дні народженні, ювілеї (яскраве сценічне шоу, інтерактив, звільнення від ланцюгів, менталізм (читання думок));
    • Виступ на весіллі (сценічне шоу, інтерактив, «сюрприз для молодят»);
    • Виступ на бізнес-зустрічах, корпоративах, вечірках, івентах;
    • Хостес, зустріч гостей у невимушеній атмосфері (фокуси «перед носом глядача», інтерактив, мікромагія).

А також, проведення групових та індивідуальних майстер-класів.

Якщо ви захочете, щоб Василь Сав’юк зробив Ваше свято таким, про яке ви мріяли — телефонуйте або пишіть в інстаграм!  Всі консультації — безкоштовні!

Відгуки