Зразковий естрадний хор "Dar&B"

Dar&B - фото
вулиця Червонія Василя (Гагаріна), 6, офіс 33

Інформація

Помітили, що ваша дитина гарна співає? Якщо вона мріє навчитися правильного вокалу, бути впевненою у собі та стати справжньою зіркою на великих сценах міста та України, то зразковий естрадний хор «Dar&B» щиро запрошує її у наш колектив.

«Dar&B» — це мегапозитивна та співоча команда талановитих діток і підлітків, які просто не уявляють свого життя без пісні та сцени, драйву, руху, подорожей і шалених зустрічей.

Наш молодий колектив створено у 2012 році, та за цей відносно короткий проміжок часу вже став досить популярним і відомим не тільки в м.Рівному, а й в Україні та за кордоном. Учасники нашого естрадного хору «Dar&B» — лауреати багатьох вокально-хореографічних фестивалів та конкурсів, і відзначені зразковими дипломами та нагородами.

Наш хор пропонує різноманітний репертуар, основна частина якого — авторські твори сучасних композиторів. Композиції спрямовані на популяризацію української дитячої естрадної пісні та мають яскраво виражений індивідуальний стиль, де поєднується сучасні ритми, естрада та елементи стилю R'n'B.

Зразковий естрадний хор «Dar&B» запрошує у свій колектив діток віком від 5 до 18 років. Ми маємо 6 різновікових груп, де дітей навчатимуть досвідчені та професіональні керівники.

Навчання проводимо тричі на тиждень:

  • два групових заняття з вокалу;
  • одне з хореографії, де працюємо над постановкою номерів, розвитком пластики, відчуттям ритміки.

Відгуки