Кафе "Унісон"

Унісон - фото
вулиця Данила Галицького, 29
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Кафе «Унісон» — простір для вашого досконалого відпочинку!

Вже понад 20 років цей стильний та затишний заклад працює, допомагаючи вам в організації свят та якісного дозвілля. У кафе забезпечують бездоганний рівень сервісу, який відповідає високим сучасним стандартам та потребам гостей.

Простора двоповерхова будівля — ідеальне місце для святкування весілля, дня народження, хрестин, сімейних свят, корпоративів тощо, а також для проведення поминок.

Меню включає улюблені багатьма страви української кухні, приготовані за традиційними рецептами. Кожна страва тішить вибагливою подачею та відмінним смаком.

Пропонуємо організацію поминальних обідів — подбаємо про широкий вибір смачних страв, комфортну атмосферу та якісне обслуговування.

Тож запрошуємо! У кафе «Унісон» до ваших послуг:

  • затишна зала на 50 осіб для проведення урочистостей та організації поминок — на першому поверсі;
  • дві стильні зали на другому поверсі:
    • на 100 осіб;
    • на 70 осіб.
«Унісон» має гарну зелену територію, де ви зможете провести час на свіжому повітрі, зробити гарні фото, насолодитися спілкуванням із близькими. А ще є дуже зручна стоянка для ваших авто. Також додатково у закладі можна організувати музичний супровід вашого свята. Додайте до переваг доступні ціни і сумнівів не буде — це справді ідеальний заклад для організації різних заходів.

Відгуки