Квіти "mavkaflower"

mavkaflower - фото
вулиця Богоявленська, 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Квітковий бутік «mavkaflower» — це місце, де краса природи оживає у найчарівніших квіткових композиціях. Ми пишаємося тим, що щодня пропонуємо своїм клієнтам свіжі та оновлені квіти, які ми безпосередньо замовляємо у Нідерландах, Еквадорі та в перевірених українських постачальників.

Наша команда завжди дбає про те, щоб в нашому асортименті були доступні квіти для кожного сезону. Ми пропонуємо широкий вибір квітів, які відображають найкращі відтінки кожної пори року. Ви зможете насолоджуватися свіжістю тюльпанів навесні, ніжністю троянд влітку, багатством осінніх кольорів та атмосферою зимових свят.

У нашому квітковому бутіку ви також знайдете екзотичні квіти, які додають унікальності та елегантності кожній композиції.

Наші флористи мають багаторічний досвід і талант у створенні унікальних букетів, композицій та декору. Вони готові втілити ваші ідеї та побажання у реальність, додати особливості та виразності кожному квітковому виробу.

Окрім цього, у нас можна придбати яскраві подарунки: м'які іграшки, аромасвічки, солодощі, вази і т.п.

Пропонуємо швидку та завжди вчасну доставку квітів по місту із фіксованою ціною, та за його межами згідно з тарифом таксі.

Також у нас постійно діють акційні пропозиції на зрізні квіти. За деталями пишіть в дірект ***

Відгуки