Лаунж-бар "Chilling"

Chilling - фото
вулиця Соборна, 16
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Нд12:00 - 01:00Без перерви
Пт,Сб12:00 - 02:00Без перерви

Інформація

Pre-Party Bar Chilling- це затишний заклад у самісінькому центрі Рівного , де вдень можна попрацювати , а ввечері гучно провести час з друзями. Стильний інтер’єр, авторські коктейлі, широкий асортимент страв на будь-який смак і, звичайно кальяни виключно на якісному тютюні.

Димні кальяни приготовані для вас нашими гуру кальянної справи, для яких немає нічого неможливого, вони готові дивувати вас знову і знову! У нас представлені найтоповіші моделі кальянних установок , тобі точно сподобається ! Широкий асортимент табаку на , будь-який , смак та гаманець

Бар  у Chilling- це широкий вибір алкоголю преміум класу, а також великий вибір коктейлів як авторських так і класичних! За нашою барною стійкою , завжди на тебе чекають , а наші Бармени справжні професіонали своєї справи , тому тобі точно захочеться сюди повернутися!

Повноцінне меню , де зібрані страви італійської, амереканської, французької та азійської кухні! Наші соковиті бургери незалишать байдужим нікого , а наші Вок на секунду перенесуть тебе у  інший куточок світу!

Chilling запрошує тебе відсвяткувати  день народження, корпоратив чи будь-яке , свято у нас, ми пропонуємо вигідні умови , орієнтовна вартість на людину 650 грн, даруємо -10% знижки, своримо абсолютно незабутню атмосферу для твого свята та частково дозволяємо свій алкоголь, тому якщо ти в пошуку місця для свого свята тобі точно потрібно нам зателефонувати!

Sony PlayStation 4 у нас можна круто провести час з друзями за грою у приставку , де зібрані найкрутіші ігри  #Fifa2023 #Mortal Combat #UFC #GTA та інші

Відгуки