Магазин "Хорошка"

Хорошка - фото
вулиця Замкова, 23
ДеньГодини роботиПерерва
Пн09:00 - 16:00Без перерви
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 17:00Без перерви

Інформація

«Хорошка» — це прекрасна можливість принести радість собі і своєму чаду, не витрачаючи багато часу на походи по різноманітним магазинам з дитячими товарами. У нас можна придбати все необхідне саме для вашої дитини. Кожен з батьків, які купують товари для своєї дитини, вибирають магазин «Хорошка» через безліч причин: відмінна цінова політика, висока якість кожної одиниці товару, зручність розташування магазину, а також можливість кваліфікованої консультації менеджерів магазину.

За багато років своєї роботи на українському ринку послугами нашого магазину скористалося безліч батьків, які з радістю радять нас всім своїм знайомим. Покупки у нашому магазині дозволяють сучасним татам і мамам приділяти максимум часу малюкові, вчасно забезпечуючи його всіма потрібними предметами та іграшками і, звісно ж, увагою.

У нас ви можете придбати сертифіковані товари для дітей за найдемократичнішими цінами, які відповідають всім санітарно-гігієнічним нормативним вимогам. 

Ми пропонуємо широкий асортимент товарів для того, щоб батькам не довелося витрачати свій дорогоцінний час на виснажливі походи по магазинах.

Всі консультанти нашого магазину знають безліч нюансів, що стосуються дитячих товарів. В роботі з клієнтами ми керуємося такими правилами, як індивідуальний підхід до клієнтів; орієнтування на потреби батьків, вік і рівень розвитку їх чада.

Обравши саме наш магазин ви будете певні, що ваша дитина отримає тільки краще з кращого.

Широкий асортимент:

  • колясок та візочків;
  • автомобільних крісел;
  • меблів у дитячі кімнату: ліжка, пеленальні столики, годувальні столики та інше;
  • іграшок;
  • аксесуарів та іншого


 

Відгуки