Магазин "the VAPE lab"

the VAPE lab - фото
вулиця Адама Міцкевича, 34
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 20:00Без перерви

Інформація

«the VAPE lab» («Вейп Лаб») — це перший магазин електронних сигарет у Рівному відкритий 21.07.2017 р. Великий досвід роботи — це беззаперечна перевага у виборі місця, де можна проконсультуватись, щоб ваша покупка була не даремною, а приносила користь і задоволення!

Ми пропонуємо широкий асортимент електронних сигарет та модів для паріння. Великий вибір рідин як українських, так і закордонних виробників у різній ціновій категорії. 

Надаємо послуги по сервісному обслуговуванню ваших девайсів!

Проводимо безкоштовні консультації на тему «Як кинути палити цигарки протягом декількох місяців». Вже сотні людей успішно відмовились від шкідливої звички тютюнопаління з нашою допомогою. 

Електронне паріння на 95% менш шкідливе за куріння цигарок та кальянів, тому вибір за Вами!

У нас є затишний бар та зал для вейпу, де можна взяти в оренду наш електронний кальян та розслабитись з друзями. 

POD-система — компактна альтернатива звичайним сигаретам із зручною заправкою і швидкою зарядкою. Головна перевага POD-системи в тому, що в них часто використовується нікотин з солі. Даний клас пристроїв взагалі створений завдяки йому. 

JUUL сильно виділяється на тлі інших електронних сигарет завдяки своєму дизайну. В задню частину вставляються картриджі з рідиною, тобто ви купуєте недорогу «базу» і потім постійно оновлюєте картриджі. За розміром вона приблизно в два рази більше стандартної запальнички. Вперше Juul з'явилася на прилавках в 2015 році, і цей пристрій моментально став популярним в Європі та США.

Запрошуємо всіх охочих приєднатись до вейп-культури, яка активно розвивається. В нашому магазині ви можете безкоштовно спробувати різні рідини і вибрати найсмачнішу саме для вас.

Відгуки