Магазин "Петро Сорока"

Петро Сорока - фото
вулиця Соборна, 17
(2 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Вам хочеться завжди виглядати привабливо та бути впевненою в собі за будь-яких обставин? Ви давно хотіли оновити свій гардероб та підібрати стильне вбрання, яке поєднує в собі моду, якість, зручність та практичність? Модний одяг, який ви знайдете в магазині «Леді» допоможе вам підкреслити всі принади фігури, приховати недоліки та зробить вас неймовірно привабливою та чарівною.

Адже купити якісний та стильний одяг за доступними цінами — мрія кожної модниці. Тим паче, що серед широкого асортименту одягу, представленого в нашому магазині, ви можете знайти вбрання на будь-які випадки життя: романтичну вечерю, вечірку, зустріч з друзями чи на повсякдень. Адже весь асортимент товару втілює в собі стиль та якість і є продуманий до найменших деталей. До того ж завдяки постійному оновленню асортименту ви завжди зможете придбати стильну річ до свого гардеробу.

Обновку для свого гардеробу у нас знайдуть усі жінки: і прихильники суворої класики, і любителі кокетства і романтики.

Наші моделі користуються попитом у жінок будь-яких професій і будь-якого соціального статусу. 

Купуючи у нас одяг, ви отримуєте не тільки модну сучасну річ, але максимально якісну. Для нас важливо підібрати вироби з кращих тканин і фурнітури. А досвідчені консультанти завжди допоможуть підібрати одяг для будь-якого типу фігури і випадки життя.

Здійснюємо:

  • Продаж жіночого одягу турецького та вітчизняного виробництва.

Відгуки