Майстерня декору "Multidecor"

Multidecor - фото
вулиця Червонія Василя (Гагаріна), 30
(1 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Декоративна штукатурка — один з найбільш популярних сьогодні оздоблювальних матеріалів. Проте, це саме той випадок, коли не варто економити, бо тільки матеріали високої якості відрізняються високою екологічністю, натуральністю, довговічністю і високою паропроникністю.

У майстерні декору «MULTIDECOR» ви можете вибрати високоякісні декоративні матеріали, які зроблять ваш інтер’єр довершеним і слугуватимуть довгі роки.

Одними з кращих декоративних матеріалів вважають італійські, адже саме в Італії дуже високі стандарти щодо якості, надійності та екологічності продукції. Та й традиційно, саме Італія вважається законодавцем трендів у декоративних штукатурках та фарбах.

Майстерня декору «Multidecor» пропонує еталонні італійські декоративні штукатурки.

З нами ви отримаєте у себе в приміщенні неймовірний візуальний ефект покриття з безліччю варіантів та стилів: ефект натурального каменю або тканинного покриття, мармурової стіни або старовинної кладки.

З італійськими штукатурками стіни вашого дому «дихатимуть» і будуть природно захищені від утворення грибка або моху, будуть стійкими як до перепадів температур, так і до вологи.

Запропонуємо безліч зразків та залюбки допоможемо з підбором найбільш вдалих ефектів і кольорів у конкретно вашому випадку.

Відгуки