Обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа "Авангард"

Авангард - фото
вулиця Шкільна, 33
+38 (097) 329-76-47 (Художня гімнастика)
+38 (063) 881-40-15 (Художня гімнастика)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Ср,Пт08:30 - 19:00Без перерви
Вт,Чт,Сб,НдВихідний

Інформація

Обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Авангард» — професійний заклад, у якому створені відмінні умови для професійного зростання, вдосконалення майстерності юних спортсменів.

Проводимо набір у групи:

  • художня гімнастика — 4-6 років, 7-10 років.

Тренери «Авангарду» — досвідчені, відповідальні, професійні спортсмени із вагомими здобутками. Вони готові ділитися своїми знаннями, вміннями та досвідом з учнями.

Зокрема, тренер школи з художньої гімнастики — тренер-викладач, кандидат наук із фізичного виховання та спорту, суддя національної категорії.

Художня гімнастика — складно-координаційний вид спорту, який поєднує у собі елементи балету, гімнастики й танцю. Розвиває гнучкість тіла і силу м'язів, стійкість і відчуття рівноваги, спритність і координацію рухів. Вона відрізняється своєю елегантністю та витонченістю. Характерними елементами цієї дисципліни є плавні та граційні рухи, повороти, рівновага, стрибки, танцювальні рухи та ін. Також важливою частиною є емоційність та артистизм. Необхідно не лише технічно виконувати всі елементи, а й подати глядачам цілісну гармонійну композицію.

Переваги занять у школі «Авангард»:

  • практикується індивідуальний підхід до кожної дитини;
  • наші учні не лише вдосконалюють свій спортивний рівень, вони здобувають віру у свої сили, впевненість у своїх можливостях;
  • застосовується комплекс перевірених методик, щоб досягти ідеальних результатів тренувань.

На навчання запрошуються діти від 4 років.

Графік роботи:

  • 4-6 років заняття: (пн, ср, пт) 17:45-19:00;
  • 7-10 років заняття: (пн, ср, пт) 8:30-10:00, 14:30-15:45.

Відгуки