Олександрійські джерела

Олександрійські джерела - фото
вулиця Князя Володимира, 72б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:30Без перерви
Сб09:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Доставка води як сервіс в нашій країні розвинувся порівняно недавно. Але вже сьогодні можна стверджувати, що ця послуга має великі перспективи. Все більше українців відмовляються від вживання води з-під крана, незадоволені її смаковими якостями і загальними показниками, вони шукають альтернативні джерела питної води. Тим паче, «Олександрійські джерела» пропонують воду відмінної якості, котра:

  • оптимально збалансована по мінеральному складу для людського організму;
  • застосовується для будь-якого споживання — приготування їжі, гарячих або холодних напоїв;
  • використовується для дітей, забезпечуючи їх повноцінний розвиток.

Компанія «Олександрійські джерела» динамічно розвивається в сегменті доставки питної води і вже декілька років пропонує свої послуги українцям. Якість питної води, сервіс і лояльність до своїх клієнтів вже змогли оцінити сотні, а то й тисячі наших клієнтів.

Продукція компанії проходить ретельний і регулярний контроль, що дозволяє стверджувати — вода від «Олександрійські джерела» відповідає всім критеріям якості та безпеки. Питна вода цієї компанії має приємний смак і дарує відчуття свіжості — кожен її ковток примножує ваше здоров'я і покращує самопочуття. Оперативність доставки — один з основних «козирів» компанії «Олександрійські джерела».

Акція – «Водяна субота» триває постійно. Кожної суботи можна придбати бутлю води (19 л) з офісу компанії лише за 25 грн.

Відгуки