Піцерія "На Гірці"

На Гірці - фото
вулиця Соборна, 3д
(Парк ім. Тараса Шевченка)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Щось новеньке від ресторанної мережі «Ventotto» — сімейна піцерія «На Гірці»!

Окрім завжди притаманних ресторанній мережі «Ventotto» стильного інтер’єру, затишної атмосфери, привітного персоналу, смачної італійської кухні, а також піци, яка готується за ретельно відібраними рецептами у печі на дровах, піцерія «На Гірці» відрізняється ще однією особливістю — сімейною спрямованістю.

В піцерію «На Гірці» приходять цілими родинами, тому для маленьких гостей розроблено спеціальне дитяче меню для здорового харчування Вашої дитини! Лише кращі продукти та мінімальна кількість спецій підкреслюють особливо природній та натуральний смак страв. А також сети-розмальовки, дитячий стіл, стільці для наймолодших, пеленальний столик для немовлят, велика літня тераса і найголовніше — наші професійні піцайоло проводять незабутні майстер класи з приготування піци!

Простора та затишна зала закладу ідеально підійде для першого побачення, пропозиції руки і серця, теплого вечора у сімейному колі, зустрічі з друзями, а також для святкування Вашого весілля, дорослого та дитячого днів народження, ювілею, корпоративу тощо.

Ласкаво просимо!

Відгуки