Ресторан "Le Grand Cafe"

Le Grand Cafe - фото
вулиця 16 Липня, 44
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 23:00Без перерви

Інформація

«Le Grand Cafe» – відомий ресторан Рівного, який, без сумніву, більшість назве найкращим! Ми подобаємось нашим гостям, адже спеціально для них створили унікальну атмосферу старовинної Європи, яка пронизана своєрідним шармом та романтикою!

Поєднання успішності та чудового інтер’єру просто не дає нам змоги мати прогалини в обслуговуванні. Тому сім’я «Le Grand Cafe» приймає до себе висококваліфікованих офіціантів та кухарів, які мають великий досвід роботи та зможуть подбати про комфорт та зручність гостей!

У нас ви знайдете широкий вибір страв, для приготування яких ми використовуємо якісні та свіжі продукти, а також яскравий асортимент напоїв, в якому ви зможете знайти той, що сподобається найбільше!

Під час бронювання столика чи безпосередньо вже в ресторані не бійтесь розповісти нам про свій настрій, адже ми маємо багато варіантів особливих зон, де вам буде найкомфортніше та найсмачніше. Команда «Le Grand Cafe» піклується, щоб ваш вечір запам’ятався на все життя!

Ми готові запропонувати вам відсвяткувати в нашому закладі свій незабутній день народження чи чарівне весілля! Впевнені, що ви та ваші гості будете в захваті та надовго запам’ятаєте найкращий день в житті!

«Le Grand Cafe» - це завжди приємний час, проведений з друзями, родиною чи партнерами по бізнесу.

Ми пропонуємо:

  • європейська кухня;
  • вишукані напої;
  • корпоративи;
  • банкети.

Відгуки