Ресторан "Melange"

Melange - фото
вулиця Київська, 36
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд12:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Ви плануєте урочистий або святковий захід: весілля, день народження або ювілей, ділову або дружню зустріч? Щоб подія пройшла ідеально і в пам'яті залишилися тільки приємні спогади, варто довірити проведення банкетів професіоналам своєї справи, команді ресторану «Melange». Ми зробимо все можливе для створення кращих умов для вас!

Дизайн ресторану «Melange» елегантний, а можливість використання у декорі свята різноманітну колірну гамму надає оздобленню особливий шарм. Відкривши лаконічне вивірене меню страв від шеф-кухаря, ви зробите захоплюючу подорож у світ сучасної гастрономії Європи. У приготуванні страв використовуються натуральні, свіжі продукти. Всі страви в меню, від легких закусок до витончених десертів, зроблені з душею. Меню, багате наявністю всіляких страв, що може задовольнити будь-які гастрономічні смаки та потреби наших гостей.

З ретельно продуманої винної карти ви неодмінно підберете вино за смаком. При цьому ви зможете спробувати закордонний «золотий запас» вин.

Ресторан «Melange» для святкування різних заходів може надати гостям сучасний банкетний хол на 250 посадкових місць. З нами будь-яке ваше торжество залишиться незабутнім! Ми — ідеальне місце для проведення весіль, корпоративів, банкетів.

До того ж ми зможемо надати вам якісні послуги:

  • Фуршетного та виїздного обслуговування зі смачною їжею та професійним персоналом;
  • Зал для проведення конференцій, тренінгів, семінарів.

Відгуки