Розважально-оздоровчий комплекс "Підкова"

Підкова - фото
вулиця Підкови, 17а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд00:00 - 24:00Без перерви
+38 (067) 363-22-23 (Ресторан)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 22:00Без перерви
Сб,Нд09:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Легенда замку «Підкова» витікає з далекого минулого, де лицарі, козаки, турніри й пригоди створили барвисту історію. Володар замку, лицар Карнавон Підкова, відзначався блискучими перемогами та розкішними банкетами. Своє прізвище здобув завдяки доблесним вчинкам, включаючи подолання десятьох яничарів підковами. Заборонене кохання з донькою польського вельможі, Лорною, призвело до захоплення замку в день весілля. Іван Підкова та його побратими намагались врятувати їх, але замок був зруйнованим.

Проте, на його місці з'явився розважально-оздоровчий комплекс «Підкова», покликаний відтворити настрій славетних бенкетів та веселих розваг лицарства.

Саме тут ви зможете:

  • скуштувати неймовірні страви української кухні;
  • послухати чудову живу музику;
  • відпочити на літній терасі.

Замість лицарських турнірів у нас проходять турніри з більярду, а замість урвища з водою довкола фортеці, ми пропонуємо вам прохолодну бадьорість басейну та м’яке тепло сауни. Фінська сауна сприяє релаксації, додає життєвих сил та покращує настрій. А щоб сповна відпочити та оздоровитись — масаж для вашого тіла.

Круглий стіл лицарської зали замінено на конференц-зал для ділових зустрічей. Гостей здалеку та тих, хто не хоче залишати наш замок, привітно прихистить готель «Підкова», який розташований близько до центру міста. Номери індивідуально оформлені та обладнані необхідною технікою. Тут комфортно і затишно! 

Більше інформації можна переглянути тут.

Забронювати номер можна тут.

Відгуки