Салон краси "Piraniя"

Piraniя - фото
вулиця Червонія Василя (Гагаріна), 12
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 19:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Мрієте схуднути, але не знаєте як?

«Як чудово було б на морі одягнути той купальник, що представляють моделі «Victoria's Secret», — це про вас? У нас є рішення! Без пігулок та виснажуючих дієт. Пропонуємо вашій увазі душ Шарко — чудовий метод для схуднення, оздоровлення та омолодження. Душ Шарко покращує кровообіг, допомагає розбити жирові клітини, що пришвидшує розсмоктування, зняти стрес та підвищити тонус шкіри, запобігти багатьом недугам. Регулярні процедури підтримують організм здоровим та активним.

Якщо ви бажаєте отримати комплексний догляд від професіоналів світу краси — варто завітати до салону краси «Piraniя».

Поринувши в неймовірно гармонійну, розслабляючу та приємну атмосферу цього салону, ви маєте змогу спробувати новітні методики догляду, створити унікальний та неповторний образ, висловити свою індивідуальність та набути неперевершеного вигляду.

Не відкладайте турботу про себе та свій вигляд — заходьте до салону краси «Piraniя» та обирайте стиль, красу й досконалість!

Послуги, якими ви можете скористатися у салоні краси «Piraniя», включають:

  • широкий спектр перукарських послуг — чоловічі, дитячі та жіночі стрижки, різні види фарбування волосся та багато іншого;
  • послуги косметолога: пропонуємо омолоджувальні процедури, догляд за проблемною та зрілою шкірою;
  • воскову епіляцію;
  • різні види пілінгу;
  • масаж та багато іншого.

Майстри салону краси «Piraniя» — досвідчені, кваліфіковані спеціалісти, які постійно вдосконалюють свої навички, відвідують відповідні курси, семінари, майстер-класи та тренінги. Тому ви отримаєте справді новітній підхід в обслуговуванні.

Відгуки