Салон "VASANTA SPA"

VASANTA SPA - фото
вулиця Княгині Ольги, 4а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 20:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Справжня краса та внутрішня гармонія починаються з ефективного догляду за собою, якісного відпочинку та корисних процедур. У шаленому ритмі повсякдення варто знайти час на себе, подбати про відновлення сил та досягти внутрішнього спокою. Тим паче, що зараз для цього є необхідні можливості та засоби.

Салон «VASANTA SPA» пропонує ефективні, перевірені методики краси й оздоровлення. У нас ви не тільки подаруєте своїй шкірі сяючий вигляд і загалом набудете оновленого образу, а й приємно проведете час. У нас панує особливо гарна, привітна та затишна атмосфера, що надихає до відновлення рівноваги. А високий рівень кваліфікації спеціалістів гарантує неймовірний результат та безпеку кожної процедури.

Перелік послуг, які пропонує салон «VASANTA SPA», доволі широкий та включає як класичні, традиційні, так і новітні методики відновлення:

  • комплексні спа-процедури, до яких входять: обгортання, фітобочка — тибетська система оздоровлення, пілінги;
  • різні види масажу — класичний, оздоровчий, релаксуючий, антицелюлітний, екзотичний, профілактичний, самурайський;
  • фіш-спа, що проводиться за допомогою рибок Garra rufa;
  • ефективні послуги косметології, мезотерапії, епіляції воском та шугаринг;
  • нарощування вій, мікроблейдинг брів, корекція та оформлення брів, ламінування вій та брів;
  • манікюр, педикюр, покриття нігтів гель-лаком, гель-пудрою.

Ми забезпечимо високий рівень пропонованих послуг, делікатність, тактовність та уважність до потреб клієнта. У нас ви отримаєте можливість справжнього відпочинку, спокою та розслаблення.

У салоні «VASANTA SPA» ви можете придбати подарункові сертифікати на будь-яку суму — це стане чудовим подарунком близькій людині. Постійним клієнтам пропонуємо систему знижок на наші послуги.

Відгуки