Спортивна школа "Footyball"

Footyball - фото
вулиця Червонія Василя (Гагаріна), 39
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 21:00Без перерви

Інформація

«Footyball» — спортивна школа для дошкільнят віком від 2,5 до 6,6 років. Ми за те, щоб діти тренувались з раннього віку, адже переконані, що саме у ранньому віці можна найкраще сприяти розвитку соціальних та професійних навичок у дитини, а також потрібно зміцнювати її здоров’я. 

Особливість нашої школи — ми працюємо за унікальною програмою, яка заснована на провідних європейських методиках. Наші методики сприяють розвитку дошкільнят за допомогою футболу. Навчаємо малюка базовим футбольним навичкам та поступово додаємо навантаження, враховуючи вік дитини, фізичні можливості та стан здоров’я.

Працюємо з невеликими групами з 15-ти осіб, які поділені по вікових категоріях:

  • категорія «baby» — від 2,6 до 4,5 років;
  • категорія «boy» – від 4,5 до 6,6 років.

Тренування відбувається під чітким контролем двох тренерів. Це забезпечує подвійну безпеку та контроль для кожної дитини і вона отримує більше уваги з боку тренера. Також, наші футбольні зали оснащені всім необхідним обладнанням, згідно з усіма стандартами та нормами роботи з дітьми дошкільного віку. Спортивні зали — просторі, добре освітлені та сучасні, з всіма потрібними меблями та продуманим дизайном, які мають якісне покриття та необхідний інвентар, від іноземних виробників.

Графік занять залежить від обраної вами програми, заняття проводяться два-три рази на тиждень, в ігровій формі, без присутності батьків. А перше пробне заняття — безкоштовне!

Тренуючись у нашій спортивній школі, ваша дитина має можливість відвідувати міні-уроки англійської мови, які розвивають візуальне сприйняття дитини та навчають іноземних слів, за допомогою картинок.

Також ми подбали і про батьків, створивши для них спеціальну кімнату, де вони зможуть посмакувати каву або чай, спостерігаючи за тренуванням своєї малечі на плазмовому екрані.

У «FootyBall» проводяться підсумкові атестації та надаються домашні завдання, які дитина може виконувати самостійно, або з батьками. Це з раннього віку виховує у дитини відповідальність та дисциплінує, мотивує до досягнення успіху. Батьки можуть завжди бути присутніми на атестаціях, а під час останнього тренування місяця — батьків запрошуємо на поле.

Ми пропонуємо:

  • групові та індивідуальні тренування;
  • безкоштовне пробне заняття;
  • програму «Старт переможця»;
  • сучасні техніки гри;
  • різноманітний інвентар;
  • можливість відвідати міні-уроки англійської;
  • проведення підсумкових атестацій та домашні завдання.

Ми знаємо, як ви піклуєтесь про своїх дітей, хочете, щоб вони були здоровими та досягали успіхів, тож ми завжди спрямовуємо свої зусилля по максимуму, щоб ваші діти досягали результатів та нових звершень.

Дбайте про своїх діток та розвивайтесь разом з нами!

Відгуки