Студія меблів "V&D"

V&D - фото
вулиця Директорії, 3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Студія меблів V&D — це команда кваліфікованих фахівців, які працюють у своїй сфері понад 10 років.

Колектив створює якісні меблі на замовлення по всій Україні та має декілька філій у різних куточках нашої держави. Студія вирізняється особливим ставленням до клієнтів та пропонує широкий спектр своїх послуг. Саме наші фахівці працюють на об’єкті від самого початку Вашого ремонту: допомагають зі всіма технічними питаннями та вірним розташуванням комунікацій, а також співпрацюють з ремонтними бригадами задля ідеального результату.

У нас Ви можете замовити дизайн-проект і що не менш важливо, він буде Вас тішити під час реалізації, а не лише на папері. У нашій студії можна ознайомитися з різноманітними зразками матеріалів та фурнітури, тим самим зекономивши власний час на додаткові поїздки.

На нашому рахунку велика кількість різностильових кухонь, шаф, гардеробів, меблів для дитячих кімнат, передпокоїв, тумб, столів, меблів для санвузлів та багато іншого. На сторінках студії у соціальних мережах усі фото та відеоогляди авторські та унікальні, тож можна на власні очі оцінити наші роботи. Та переконатися, що в нас якісно та зі смаком!

Відгуки