Студія розвитку "ІНТЕЛЕКТ"

ІНТЕЛЕКТ - фото
вулиця Буковинська, 7
+38 (068) 228-30-94 (Адміністратор)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 20:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Студія розвитку «ІНТЕЛЕКТ» — ваш особливий простір інтелектуальних можливостей!

У новій студії ми охоче ділимось знаннями та досвідом, аби посприяти не лише розвитку мислення та уваги малечі, а й особистості, навичок, мовлення та здібностей. До того ж у нас працюють висококваліфіковані фахівці, які застосовують індивідуальний підхід та дбають про цілковите засвоєння матеріалу. Обираємо провідні методики та будуємо заняття максимально цікаво.

А ще у студії розвитку «ІНТЕЛЕКТ» дбають про безпеку та комфорт вашої малечі, тож маємо власне облаштоване та тепле укриття, де не страшно перебувати під час чергової повітряної тривоги.

Також серед переваг:

  • Сучасний інтер’єр з потужною системою зволоження повітря, підігрівом підлоги та презентаційною зоною.
  • Інноваційні методично-навчальні матеріали, серед яких інтерактивні програмні комплекси, сучасні підручники від іноземних авторів та авторські методики навчання.
  • Сумлінно проводимо широкий спектр антибактеріальних заходів.
  • Ідеальне розвивальне предметне середовище з магнітно-маркерними дошками та світловими столами.

Студія розвитку «ІНТЕЛЕКТ» працює за наступними напрямками:

Заняття з раннього розвитку для дітей 2-5 рочків.

  • Використовуємо авторські методики, дбаємо про творчий, пізнавальний та комунікативний розвиток. Заняття тривають 45 хв (можливість навчання як індивідуально, так і в групі).

Логопед-дефектолог — індивідуальні заняття, на яких малеча сформує правильну та чітку вимову, виправить звуко-мовні дефекти та запустить мовлення на 100%.

Мінісадочок.

  • Ми чекаємо на вас з понеділка по суботу з 10.00 (до 13.00). Формуємо групи до 7 діток, застосовуємо індивідуальний підхід та окрім занять з розвитку додаємо ще й вивчення англійської мови.

Послуги сертифікованого психолога — колективні заняття для дітей 5-6 та 7-9 років:

  • розвиток емоційного інтелекту;
  • формування вміння легкої адаптації в соціумі;
  • арттерапія, пісочна терапія, казкотерапія;
  • робота над самооцінкою.

Вивчення іноземних мов для дітей та дорослих.

  • Вже зараз ми запрошуємо вас на вивчення польської, англійської та німецької мов у комфортних групах з оптимальною тривалістю занять (відповідно до віку). Застосовуємо комунікативно-орієнтовний підхід та організовуємо тематичні та творчі заняття, а також мовні табори.

Підготовка до вступу у ВНЗ Польщі — можливість впевнено скласти іспити та побороти страх перед чарівними роками студентства в іншій країні.

Підготовка до школи (для дітей 5-6 років) — допомагаємо опанувати корисні базові навички, формуємо позитивне ставлення до школи та навчання та складаємо персональні програми розвитку (можливі індивідуальні та групові заняття).

Підготовка до іспитів з іноземних мов для отримання міжнародних сертифікатів — відкриваємо секрети успішного складання іспитів та надаємо актуальну інформацію, що полегшить підготовку.

Підготовка до ЗНО та ДПА з англійської, німецької та української мов.

  • Гарантуємо успішний результат, адже цікаво подаємо матеріал, маємо чітку програму по тижнях, постійно проходимо тести з коментарями до відповідей та робимо акцент на практику (контрольні тести).

Відгуки