ТзОВ "Амаді Україна"

Амаді Україна - фото
вулиця Будівельників, 9
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний
вулиця В'ячеслава Чорновола, 70
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Компанія “АМАДІ — УКРАЇНА” — це професіонал на ринку екологічних послуг.

Поруч із розробкою екологічної документації одним із основних напрямків діяльності компанії “АМАДІ — УКРАЇНА” є посередницькі послуги зі збирання та перевезення небезпечних відходів по Україні.

Компанія співпрацює з утилізаторами по Україні, надає якісні та професійні послуги зі збирання відходів на підприємствах, забезпечує транспортом та необхідною технікою для завантаження відходів різного агрегатного стану. Компанія напряму взаємодіє з утилізаторами, що дає змогу працювати за низькими тарифами у західних регіонах. Врахування інтересів клієнтів та їх географічного положення має наслідком мінімазацію транспортних витрат на перевезення відходів.

Спеціалісти компанії “АМАДІ-УКРАЇНА” мають досвід роботи в галузі охорони навколишнього середовища з 2005 року, співпрацюють в напрямку правотворчої та регуляторної діяльності з Міністерством екології та місцевими адміністраціями, представляє інтереси клієнтів перед органами влади, місцевого самоврядування та під час перевірок контролюючих органів.

Зареєстрована на початку 2015 року, компанія “АМАДІ — УКРАЇНА” швидко завоювала авторитет серед виробничих підприємств Рівненської, Волинської та Житомирської областей. В основі стратегії розвитку компанії “АМАДІ — УКРАЇНА” на першому місці високі стандарти якості, міцні взаємовідносини з партнерами та увага до нових ідей.

Компанія “АМАДІ — УКРАЇНА” відкрита до конструктивного діалогу з потенційними партнерами. Гаслом компанії є “Екологічна безпека бізнесу”, адже бізнес і екологія завжди йдуть поруч на шляху до реалізації поставлених завдань, а правильний і професійний підхід до вирішення екологічних питань — це вигідна інвестиція у майбутнє.
 

Відгуки