Туристична агенція "Райдуга Тур"

Райдуга Тур - фото
вулиця Академіка Грушевського, 2к, офіс 303
(3 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:0014:00 - 15:00
Сб11:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Повноцінний, цікавий та наповнений враженнями відпочинок — не примха, не розкіш, це особлива потреба. Ми працюємо чи навчаємося, ми заклопотані безліччю важливих і не дуже справ, тому мріємо про відпустку як про чудову нагоду розвіятися, звільнити думки та набратися нових, корисних, яскравих емоцій.

І туристична агенція «Райдуга Тур» залюбки вам у цьому допоможе.

«Райдуга Тур» працює за такими напрямками:

  • організація туристичних мандрівок у вихідні дні — запрошуємо щоп’ятниці долучитися до наших мандрів у Карпати, Закарпаття;
  • екскурсії для школярів, студентів та інших організованих груп;
  • відпочинок у санаторіях України — вас чекають Трускавець, Моршин, Поляна, Свалява;
  • відпочинок на узбережжі Чорного та Азовського моря;
  • екскурсійні поїздки видатними місцями України — з нами ви маєте змогу відвідати Львів, Умань, Кам’янець-Подільський, Хотин, Київ, Чернівці, Вінницю, Почаїв, Луцьк, Рівненщину (Дубно, Остріг, Тараканів, Пересопницю, Клевань, Березне, Корець, Костопіль);
  • автобусні тури країнами Європи (відпочинок від 3 днів);
  • оренда автобусів від 8 до 55 місць;
  • відпочинок за кордоном — Єгипет, Туреччина, Греція, Болгарія, Чорногорія, ОАЕ та ін.

Обирайте напрямок, подорожуйте та відпочивайте, відкривайте для себе нові місця та яскраві емоції — професійно та відповідально подбаємо про організаційні моменти.

Тури вихідного дня:

Карпати — 1 програма: Яремче — Буковель — Ворохта — походи в гори.Програма охоплює 3 дні:

1 день: виїзд з Рівного, екскурсія до Манявського чоловічого монастирю «Манявський
скит», підйом до Блаженного каменю, де проживали монахи ще з 1241 року. Поїздка на позашляховиках до Манявсього водоспаду (22 м.). Екскурсія «Стежками Довбуша» (таємничий світ скельного міста часів опришківського руху), обід, закупівля пива в Гуцульській пивоварні. Поселення в приватних сучасних дерев’яних котеджах; відпочинок, вільний час; вечеря (не включено), відвідування сауни, чанів, приготування шашлику.

2 день: похід на гору Говерла (2061 м. р.м) чи Хом’як (1545 м. над р.н.). Похід може бути замінений екскурсійним підйомом на позашляховиках на Полонину в Микуличині або відвідуванням музеїв Верховини (Музей Р. Кумлика, музей кінофільму «Тіні забутих предків», музей гуцульської магії, хата-стая. Похід до Женецького водоспаду (висота – 16 м.), вечеря, вільний час.

3 день: виїзд в Буковель (катання на канатно- крісельній дорозі), купання в озері молодості та басейнах комплексу «VODA CLUB», відвідування сувенірного ринку, водоспаду «Пробій», ресторану «Гуцульщина» (оглядово), вольєрного господарства.
У вартість туру включено: проїзд, проживання (2 ночі), страхування, супровід гіда. Додатково оплачується: вхідний квиток на «Стежках Довбуша» та на Женецький водоспад, вольєри, підйом на канатно-крісельній дорозі у Буковелі.

Закарпаття — пропонуємо різні програми:

  • «Загадкове Закарпаття» (Мукачеве — Термальні басейни Берегове та Велятино — дегустації вин та сирів, Хуст — Буйволова ферма, водоспад «Шипіт» та Канатна дорога. 

1 день: Відвідування замку «Фрідріха Шенборна», 19-20 ст., санаторію «Карпати» або замку «Сент- Міклош». Прибуття в м. Мукачеве, екскурсія до замку «Паланок» (пам’ятка архітектури ХVІ ст). Прибуття в Берегове, купання в термальних водах під відкритим небом басейну «Жайворонок». Дегустація вин в угорського винороба Карла Шоша (15 сортів) або Урсти. Прибуття в готельний комплекс в Берегівському районі.

2 день; Переїзд в Хустський район. Купання в термальних водах Велятино. На
сьогоднішній день ТК «Теплі води» — це сучасний та комфортний комплекс, який є місцем
повноцінного та незабутнього відпочинку. Головною знахідкою локації є термальні басейни та ванни з різним мінеральним складом, що сприяють покращенню здоров’я, підвищення імунітету та відновлення сил. Дегустація сирів в Селиській сироварні, в с. Нижнє Селище. Дегустація та екскурсія на ферму равликів. Відвідування базару лозоплетіння с. Іза. Поїздка до ферми Буйволів. Прибуття в готельний комплекс Міжгірського району.

3 день: Екскурсія до водоспаду «Шипіт», катання на канатно-крісельній дорозі в смт. Міжгір’я або с. Пилипець.

  • «Закарпаття з Ужгородом» (Мукачеве — Косино — 3 замки — Ужгород — водоспад «Шипіт».

1 день: виїзд з Рівного, прибуття в Стрий, прибуття в смт. Чинадійово, відвідування замку Ф. Шенборна 19-20 ст., діючого санаторію Карпати (набирання води з Джерела Краси). Екскурсія до Страусиної ферми, фотосесія зі страусами. Прибуття в Косино, купання в термальних басейнах під відкритим небом, відвідування 7 королівських саун, закарпатської чарди. Прибуття в с. Гать, дегустація вин в угорського винороба (16 сортів). Прибуття в готельний комплекс в Берегівському районі.

2 день: Прибуття в м. Мукачеве , екскурсія до замку «Паланок» , відвідування Свято- Покровського чоловічого монастирю в с. Ракошино. Він відомий в світі своєю цілющою іконою Божої матері. Екскурсія в Ужгород та Ужгородський замок, відвідування
найбільшої в Україні липової алеї, прогулянка по місту. Екскурсія до музею-корчми «Деца у Нотаря», оформленого в гумористичному стилі.

3 день: Приїзд в Міжгірський район, відвідування найбільшого мальовничого
водоспаду Шипіт(14 метрів). Катання на канатно-крісельній дорозі протяжністю 1650
м на гору Гимба. Виїзд в Рівне.

  • «Стежинами Закрапаття» (Мукачеве — Термальні басейни — дегустації вин — 2 середньовічні замки — водоспад «Шипіт» — канатна дорога — озеро Синевір)

1 день: виїзд з Рівного, прибуття в с.Чинадійово. Відвідування замку «Фрідріха Шенборна» 19-20 ст. та санаторію «Карпати». Вмиваємось в Джерелі краси та набираємо мінеральну воду. Прибуття в м. Мукачеве, екскурсія до замку «Паланок», обід в Закарпатському кафе. Прибуття в Косино або Берегове, купання в термальних басейнах під відкритим небом, відвідування саун, закарпатської чарди. Дегустація вин в угорського винороба (16 сортів). Прибуття в готельний комплекс в Берегівському або Воловецькому районі.

2 день: Переїзд в Міжгірський район, екскурсія до музею «Старе село» в Колочаві, музей
під відкритим небом. Обід по дорозі в колоритній гуцульській колибі. Екскурсія до озера «Синевір», екскурсія до реабілітаційного центру бурого ведмедя.

3 день: Екскурсія до водоспаду «Шипіт», катання на канатно-крісельній дорозі в с. Пилипець. Виїзд в Рівне.

Подорож до міста Лева (1 день):

Виїзд з ваших міст будемо уточнювати індивідуально. Зупинка в Бродах. Прибуваємо у Львів — піднімаємось на Високий Замок (за сприятливих погодних умов). Це цілий комплекс пам'яток, тут і парк «Високий замок», який засновували у 1835 році, городище давньоруського міста Львова, грот і скульптури левів, і власне рештки Високого замку, який був збудований в 13 столітті під керівництвом Галицько-Волинського князя Лева на Замковій горі. Екскурсія по місту з професійним екскурсоводом. Ми помандруємо старим містом, де оглянемо монастир Бернардинів, Єврейський квартал, Домініканський монастир, Вежу Корнякта, Площу Ринок, Міську Ратушу, вул. Вірменську, Єзуїтський костел. Обід у місцевій кав’ярні (за бажанням туристів). Піднімаємося на Ратушу. Тут можна помилуватися краєвидами древнього міста, помріяти, загадати бажання. Смакування справжньої кави у «Копальні кави», а також відвідини Львівської кнайпи — «Криївки», музею зброї «Арсенал», Львівська Майстерня Шоколаду та ще багато іншого.

Вінниця — Умань: (Дендропарк Софіївка — Вінницький танцюючий фонтан Roshen), 2 дні:

Екскурсія до музею ставки Гітлера «Вервольф», оглядова прогулянка по місту, під час оглядової екскурсії центром міста ми оглянемо найважливіші історичні та архітектурні пам’ятки міста, фірмовий магазин «Roshen», музей ретроавтомобілів. Відвідування музею М. І. Пирогова (головний корпус, музей-аптека) або Вінницького планетарію (3-Д шоу). За бажанням — катання на катері по річці Південний Буг. Відвідування світло-музикального фонтану Roshen. Переїзд в Умань. Відвідування дендропарку «Софіївка». Парк створено для коханої жінки... Один з найбагатших людей XVIII століття, граф Станіслав Потоцький, в 1796 р. вирішив зробити своїй красуні-дружині Софії, грекині за походженням, романтичний подарунок — прекрасний парк у місті Умані.
Вінниця — Умань, одноденна поїздка:виїзд з Рівного, приїзд до міста Умань, який відомий тим, що саме тут знаходиться Софіївський парк. Відвідування дендрологічного парку Софіївка — перлини України. Виїзд до Вінниці, прогулянка центром міста, відвідування музею ретроавтомобілів , фірмового магазину «Roshen», відвідуванням Фонтану «Roshen».

Кам’янець-Подільський — Хотин — Чернівці, 2 дні:

виїзд з Рівного, прибуття в Кам’янець-Подільський. У Старому місті Кам’янці знаходиться безліч пам’яток, які приїжджають оглянути кожного дня тисячі туристів: славнозвісний Старий замок, площа Польський ринок, Ратуша (польський магістрат), католицька кафедра (собор Петра і Павла), Домініканський собор св. Миколая та ін. (оглядова екскурсія по місту з професійним екскурсоводом). Прибуття в Хотин, відвідування одного з «Семи чудес України» — Хотинської фортеці. Переїзд в Чернівці. Оглядова екскурсія по місту. Чернівці – унікальне місто в архітектурному плані. Воно абсолютно різностильове: тут можуть стояти поруч вірменська церква й театр у стилі бароко. Тут Ви побачите міську Ратушу, що була побудована 1847 року, диво вижну будівлю — Будинок-Корабель, будівлю філармонії. Головна ж пам'ятка Чернівців — резиденція православних митрополитів Буковини й Далмації, а нині Чернівецький національний університет імені Федьковича. променад єдиною пішохідною вулицею міста — Кобилянської.

Кам’янець-Подільський — Хотин — Черінвці — Бакота, 3 дні:

1 день: виїзд з Рівного, відвідування Дністровського каньйону. Прибуття в Чернівці. Оглядова екскурсія по місту. Чернівці – унікальне місто в архітектурному плані. Обід в кафе, вільний час, прогулянка по місту. Переїзд на місце поселення.

2 день: переїзд до Хотина, відвідування Хотинської фортеці. Прибуття в Кам’янець-Подільський. Екскурсія містом з професійним екскурсоводом.

3 день: переїзд до мальовничого с. Бакота. У Бакоті Ви побачите найдавніший на придністровських землях чоловічий монастир. Недаремно це найстаріший монастир середнього Придністров'я, адже в Бакоті, на високій 120-метровій білій скелі ще в ХI столітті він був створений, більша частина приміщень якого була в печерах. Також ви побачите Білу скелю.

Відпочинок на морі.

Перевезення відпочиваючих здійснюємо автобусами:

  • Mitsubishi на 49 місць — Одеса, Кароліно-Бугаз, Затока, Лебедівка, Коблево, Рибаківка, Южне;
  • Mercedes на 46/49 місць, Neoplan на 32 місця — Скадовськ, Лазурне, Красне, Залізний Порт.

Відпочинок в Затоці та Лебедівці — (12 днів/10 ночей):

  • База відпочинку «Вестра» (смт. Затока) знаходиться на березі Чорного моря в центральній частині затоки та має власний пляж з пологим спуском до моря. Територія бази добре озеленена. Для розміщення відпочиваючих на базі «Вестра» є двоповерхові кам’яні та дерев’яні корпуси , в номерах стандартний комплект меблів, ТВ, холодильник. Можна обрати оптимальний номер відповідно до своїх побажань та фінансових вимог.
  • База відпочинку «Мікрон» — розташована на березі Чорного моря, за 55 км від Одеси. Має власний пляж. Інфраструктура: відеозал, більярдна, настільний теніс, бари, кіоски, кафе, дискотека, спортивна площадка, пляжний волейбол, морські атракціони. Є номери економ, стандарт, преміям.
  • База відпочинку «Атлантида», смт. Затока — база розташована в центральній частині Затоки (Будська коса), 150 м від піщаного пляжу. Для розміщення відпочиваючих на базі є двоповерхові дерев’яні зруби (на 4 номери) з тримісними сімейними номерами Преміум та двомісними номерами Напівлюкс. На території бази відпочинку є: інтернет, кухонна зона для приготування їжі (спільна), мангали, альтанки, піч, барбекю. На базі працює ресторан, в якому можна замовити харчування по меню та нічний клуб, який оформлений та оздоблений морським камінням. Територія дуже озеленена та потопає в різноманітті квітів та декоративних насаджень.
  • База відпочинку «Рівненчанка» — смт. Затока, знаходиться в центральній частині Затоки, має власний пляж. Пляж обладнаний парасолями, роздягалками. Для розміщення відпочиваючих на базі є двоповерхові та одноповерхові корпуси з номерами Стандарт та Преміум. На території бази відпочинку є: інтернет, кухня для приготування їжі з посудом (спільна), мангали, альтанки. На базі можна замовити харчування по меню. На пляжі від бази працює кафе з живою музикою та дискотекою щодня.
  • База відпочинку «Одісей» (с. Лебедівка, Одеська область). База «Одісей» розташована всього в 50 метрах від моря, в одному з найчистіших і найекологічніших куточків Чорноморського узбережжя — в курортному селі Лебедівка Татарбунарського району Одеської області. Ця місцевість знаменита своїм унікальним лиманом Бурнас. Територія бази дуже озеленена та доглянута, є зона Wi-Fi. Є мангали для приготування шашлику, кухонна зона (посуд потрібно мати власний) та безліч альтанок прямо біля будиночків. На території бази також є кафе-їдальня з «лінією роздачі» де можна смачно поїсти за помірними цінами. З території бази побудований власний спуск до моря. Поки дорослі відпочивають, діти можуть погратися в пісочниці, покататися на гірках і гойдалках. Для розміщення відпочиваючих на базі «Одісей» є 4-місні дерев’яні будиночки та корпуси зі зручностями. В будиночках номери економ класу: телевізор, холодильник та вентилятор, зручності на території. В корпусах — номери Стандарт (тримісні) та Преміум (двомісні): телевізор, холодильник, кондиціонер, душ, туалет, умивальник.
  • База відпочинку «Валенсія» (с. Лебедівка) розташована в 400 метрах від моря та 250 метрів від лікувального лиману Бурнас. Територія бази знаходиться в затишному місці, безпосередньо біля соснового лісу та представляє собою 4-поверховий сучасний будинок , який налічує 11 номерів. Територія бази доглянута та дуже озеленена. Є мангали для приготування шашлику, 2 сучасні кухні зі всім необхідним посудом та столики на відкритій терасі біля будинку. На території бази великий дитячий майданчик з гірками та гойдалками.
  • База відпочинку «Комфорт у Лілії» (с. Лебедівка) розташована всього в 350 метрах від моря. Грязі лиману володіють цілющими властивостями і використовуються в лікуванні захворювань опорно-рухового апарату, нервової системи, шкірних захворювань. На території бази є кафе, мангал, електроплити та умивальники для самостійного приготування їжі на кожному поверсі (терасі при виході з номеру), альтанки, дитячий майданчик та WI-FI по території. Є номери Стандарт, Напівлюкс.
  • База відпочинку «Ассоль» розташована всього в 50 метрах від моря, в одному з найчистіших куточків Чорноморського узбережжя. Територія бази доглянута. Є мангали для приготування шашлику, кухня зі всім необхідним посудом та столики біля будиночків. Для розміщення відпочиваючих на базі є 2-, 3-, 4-місні дерев’яні будиночки та одноповерховий корпус з номерами Напівлюкс (7 номерів).

Відпочинок в Коблеве та с. Рибаківка (Миколаївська область) — 12 днів, 10 ночей:

  • База відпочинку «Імпульс» знаходиться в молдавській частині Коблеве, 200 метрів від моря та піщаного пляжу. Територія доглянута та озеленена з безліччю квітів та дерев. Поблизу бази знаходятся: Аквапарк «Орбіта», аквапарк «Коблеве», дельфінарій, ринок, ресторани, магазини, відділення банків, аптеки. Для розміщення відпочиваючих на базі є дво- та триповерхові корпуси з номерами Напвілюкс, Економ, модульні котеджі та дерев’яні будиночки. На території бази відпочинку є: інтернет, мангали, альтанки. На базі можна замовити 3-разове харчування по меню в кафе-ресторані.
  • Пансіонат «Чорномор», с. Рибаківка, Миколаївська область. Село Рибаківка розташоване в Миколаївській області недалеко від Коблево. На території пансіонату дуже розвинена інфраструктура: футбольне поле, волейбольний та баскетбольний майданчики, дискотека, сцена для проведення шоу-програм, дитячий майданчик, амфітеатр, кіноконцертний зал, інтернет-клуб, Wi-Fi зона, більярд, настільний теніс, відеотека. Пансіонат має свій власний пляж протяжністю 100 метрів та відкритий басейн. На базі відпочинку працює столова та ресторан, де можна замовити харчування.
  • База відпочинку «Платан» (с. Рибаківка). В курортній зоні Рибаківка розташоване унікальне за своїми властивостями озеро Тузла, грязі якого володіють лікувальними властивостями . З берега відкривається мальовничий вид на легендарний острів Березань (колишній о. Борисфен, він же легендарний Острів Буян). База знаходиться в живописному місці 50 метрів від моря. Вздовж берега росте сосновий ліс.
  • Для послуг відпочиваючих 3-х поверховий корпус на 40 номерів. На базі відпочинку є
  • загальна кухня з необхідним посудом де можна самостійно приготувати їжу та дитячий майданчик.
  • База відпочинку «Хвиля» (с. Рибаківка). Територія бази відпочинку добре озеленена, встановлений дитячий майданчик з гойдалками і гірками. Також на території є кухня для самостійного приготування їжі. Для послуг відпочиваючих є номери Стандарт та номери Люкс.
  • База відпочинку «Дельфін» (с. Рибаківка) знаходиться в живописному місці за 50 метрів від моря. Вздовж берега росте сосновий ліс. Територія бази відпочинку озеленена, доглянута, є дитячий майданчик. Для послуг відпочиваючих є номери стандарт в основному корпусі зі зручностями на території бази . На базі відпочинку працює кафе з лінією роздачі, де можна вибрати страви української та європейської кухні.
  • База відпочинку «Сонячна» (с. Рибаківка) знаходиться в 150 метрах від моря. На території є дитячий майданчик, все для комфорту відпочивальників та кухня для
  • самостійного приготування їжі. Для послуг відпочиваючих є номери «Стандарт». В номері є балкон, холодильник, вентилятор, столик зі стільцями, шафа та інші зручності.
  • База відпочинку «Дорожник» (с. Рибаківка) — це двоповерховий корпус на 20 номерів (три та чотиримісних). На базі є кухня для самостійного приготування їжі зі всі необхідним посудом. На території є дитячий майданчик. До пляжу 50 метрів. Територія бази добре озеленена, є мангал та альтанки. Душові, туалети, умивальники на території.

Відпочинок у Залізному Порту (9 днів, 7 ночей), Херсонська область.

  • База відпочинку «Людмила» знаходиться в 50 метрах від моря . Пропонуємо дво-, три- та чотиримісні номери Напівлюкс, Стандарт. Всі номери зі зручностями : туалет, умивальник, душ, гаряча вода, телевізор, кондиціонер (вентилятор), холодильник в номері. На території є кухня.
  • Приватна база відпочинку «Азимут» налічує 156 номерів (440 місць) та знаходиться в 250 метрах від моря. Велика зелена територія, на якій знаходяться: дитячий майданчик, їдальня з 3-х разовим харчуванням, бар, де можна освіжитися охолоджувальними напоями, магазин, кафе, де приготують на ваше замовлення страву на вогнищі, масажний кабінет, автостоянка, WI-FI і місця для відпочинку з альтанками і мангалом. Для вашого відпочинку пропонуються номери різних класів. Харчування у їдальні.
  • Міні-пансіонат «Вишня у Надії» — база відпочинку знаходиться в 50 метрах від моря та налічує 24 номери для проживання відпочиваючих. Пропонуємо зручні, затишні номери Економ, Стандарт. На території є кухня для приготування їжі з необхідним посудом та холодильниками. Є мангал та столики для відпочинку, WI-FI по території.
  • Приватна база відпочинку «Авалон» знаходиться в 200 метрах від моря в центральній частині курорту. Озеленена територія, на якій знаходиться: дитячий майданчик , їдальня, бар, кафе, де приготують на ваше замовлення страву на вогнищі , автостоянка, WI-FI та кухонна зона для самостійного приготування їжі.

Відгуки