Шлюбна агенція "Kamila Agency"

Kamila Agency - фото
проспект Миру, 11, офіс 12
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Шлюбне агентство «Kamila Agency» — це унікальна служба знайомств для чоловіків і жінок, які хочуть зустріти свою другу половинку і створити сім'ю.

У сучасному світі постійного стрімкого ритму життя все більшої популярності набувають знайомства з допомогою Matchmaking services (шлюбних агентств). Це послуга преміумкласу, де чоловік та жінка можуть бути впевнені у серйозності та порядності намірів один одного та бажання знайти другу половинку для створення сім’ї. Наш сервіс передбачає комплексний підхід, включаючи психолога, коуча та професійного метчмейкера (свахи).

Любов до своєї справи, досвід, індивідуальний підхід і професійне ставлення - все це про членів нашої команди. Ми постійно вдосконалюємося, беремо участь в різних конференціях, семінарах, тренінгах та регулярно укладаємо нові партнерства з іншими агентствами для масштабування наших можливостей.

Більше 4 років ми з'єднуємо серця і «створюємо» кохання. «Kamila Agency» є членом Ukrainian Matchmakers Alliance і учасниками Internet Dating Conference «iDate». Наше агентство успішно співпрацює з кращими свахами України, також у нас є партнери в США, Канаді, Німеччині, Франції та Італії.

Наші клієнти — це іноземні чоловіки та українські жінки, які зацікавлені в інтернаціональному шлюбі. Тому бажаною вимогою до потенційних клієнток — є знання англійської мови.

В цьому році ми уклали партнерство з міжнародною тренінговою компанією, яка проводить курс для іноземних чоловіків в індустрії культури побачень та формування успішних відносин з європейськими жінками, в переважній більшості з українками.

Умовами наших партнерів є так само провести тренінговий курс «Мистецтво відносин». Якщо вам від 20 – 50 років, ви незаміжня, відкрита до переїзду в іншу країну з достойним чоловіком, володієте англійською мовою та готові навчатися, тоді ми будемо раді бачити вас в нашому агентстві.

Не втрачайте можливість відкритись для нових знань, почуттів та емоцій. Треба використовувати всі можливості, які дає нам життя. Яскраво живе той хто не боїться ризикувати!

Якщо у вас виникнуть запитанння, будемо раді відповісти і надати інформаію про тренінг та наше агентство.

Відгуки