Ювелір & Гравер

Ювелір & Гравер - фото
вулиця Поштова, 5
+38 (067) 753-69-76 (Ювелір)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,НдВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:0013:00 - 14:00
Сб09:00 - 13:00Без перерви

Інформація

Вони розкішні… Вони приголомшливо красиві... Вони ваблять та викликають захоплення… Вони неодмінно мають бути у вашій «заповітній скриньці»… Вони — це ювелірні прикраси ручної роботи. Саме такі вироби здатні підкреслити вашу індивідуальність та стати достойною окрасою і «родзинкою» вашого бездоганного образу. Крім того, ювелірні вироби ручної роботи мають дивовижну позитивну енергетику. Виготовляючи прикрасу для конкретної людини, майстер вкладає у виріб часточку свого тепла і любові. Також, замовляючи прикраси у ювеліра, ви убезпечуєте себе від покупки підробок і можете отримати дійсно ексклюзивний виріб. Досвідчений ювелір Чернецький Олександр Мілентійович із задоволенням виготовить для вас розкішні вироби із золота, срібла чи інших коштовних матеріалів.

Також, ви можете скористатися послугами гравера — Угуєва Миколи Вікторовича. Гравер викарбує ваші ініціали чи будь-який інший надпис на прикрасі чи сувенірі, що дозволить додати цим виробам особливого шарму та індивідуальності.

Пропонуємо:

  • Послуги з виготовлення прикрас та ювелірних виробів із золота;
  • Ремонт ювелірних виробів з дорогоцінних металів (зі срібла, золота, платини);
  • Виконання граверних робіт (нанесення написів (карбування) на вироби з дорогоцінних металів та на різноманітну сувенірну продукцію).

Чому ми? Наші переваги:

  • Виконуємо всі види робіт швидко та якісно;
  • Гарантуємо креативний підхід: маємо безліч ексклюзивних пропозицій та оригінальних ескізів для створення справді неординарних ювелірних виробів, які вразять вас своєю красою;
  • Використовуємо лише високоякісні дорогоцінні метали та коштовне (напівкоштовне) каміння.

Ви варті того, щоб сяяти! З виготовленими нами прикрасами це так легко...

Щоб домовитися про зустріч або замовити наші послуги, телефонуйте нам:

0677536976 - Чернецький Олександр Мілентійович (ювелір);

0671067588 - Угуєв Микола Вікторович (гравер).

Відгуки