Ресторан-пивоварня "Броварня на Грушевського"

Броварня на Грушевського - фото
вулиця Академіка Грушевського, 77
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд12:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Справжнє крафтове пиво… Яке воно і «з чим його їдять»? Про це ви можете дізнатися в одному з кращих закладів нашого міста — Ресторан-пивоварня «Броварня на Грушевського». Тут вам запропонують 7 сортів крафтового пива власної торгової марки Shvas Beer. Класичне світле або насичене темне, кожен напій окремо чи дегустаційний сет з повною гамою сортів і, відповідно, смаків та відчуттів…

А ще у нас є особливі пропозиції кожного сезону — оригінальне пиво з ягодами чи фруктами, з додаванням прянощів, спецій і трав. Експериментуйте разом з нами! Адже, яке б пиво ви не обрали, ми обіцяємо: воно вразить вас своїм бездоганним смаком. Чому ми такі певні, що вам посмакує зварене нами пиво? Бо варимо ми пиво на обладнанні «Генріх Шульц» за спеціальною європейською рецептурою, використовуємо чеський та український хміль, забезпечуємо тривале визрівання, дотримуємося необхідних стандартів пивоваріння. І ще, додаємо до пива дрібку нашої любові.

А до такого особливого пива по-особливому смакуватимуть приготовані у хоспері страви. Хоспер — закрита іспанська піч, яка розпалюється деревним вугіллям і дозволяє готувати їжу максимально швидко та зберігати при цьому корисні властивості та неповторний смак кожної страви. Також, у нашому меню ви найдете свинячі вушка, апетитні курячі крильця, ребра та ковбаски власного копчення… Потішимо вас і такими традиційними наїдками, як салати, холодні та гарячі закуски, перші та другі страви.

Переглядати футбольні матчі, святкувати корпоратив чи день народження, просто насолоджуватися компанією друзів вам буде зручно в нашому просторому залі, зі зручними меблями та величезним проєктором. А в теплу пору ви зможете насолодитися особливою атмосферою «Броварні на Грушевського» на нашому літньому майданчику. 

Заходьте в гості! Ми забезпечимо вам затишну атмосферу, уважне обслуговування, великий вибір та відмінний смак кожної страви та кожного напою.

Також ви можете замовити улюблену їжу до свого дому чи офісу. Продаж пива кегами.Телефонуйте за номером (068) 577-57-70 та замовляйте свій ситний обід чи вишукану вечерю. Доставляємо їжу кожного дня з 12:00 до 22:00.

Відгуки