Центр польської освіти "UP-STUDY"

Центр польської освіти "UP-STUDY" - фото
вулиця Червонія Василя (Гагаріна), 39

Інформація

Навчаєтеся у 11 - класі ???

Саме зараз час розпочати вступ до Польщі разом із програмою UP-STUDY «Навчання в Польщі». Головною перевагою Компанії UP-STUDY Навчання в Польщі є якісна підготовка документів кваліфікованими UP-спеціалістами і супровід наших студентів продовж всіх трьох років навчання.

ОТРИМАЙ БЕЗКОШТОВНИЙ КУРС ПОЛЬСЬКОЇ МОВИ 4 – МІСЯЦІ НА РІВЕНЬ А2-В1.

Центрі польської освіти UP-STUDY запрошує Всіх бажаючих пройти БЕЗКОШТОВНИЙ стаціонарний курс польської мови тривалістю 4 місяці ( 70 год.) на рівень А2-В1, за умови вступу до Польщі за Програмою UP-STUDY.

Безкоштовний стаціонарний мовний курс Ви можете пройти у офісі UP-STUDY Нашому місті, подавши документи на вступ до посольського ВНЗ за Програмою UP-STUDY до 31.10.15.

Якщо Вас цікавить освіта за кордоном , але Ви не вирішили, де хочете проходити навчання, то ми з радістю допоможемо зробити Вам правильний вибір в нашому Центрі польської освіти UP-STUDY. Скориставшись нашими послугами,кожного року, в цю європейську країну відправляється все більше українських студентів.

Якщо Ви оберете послуги нашого центру, то ми гарантуємо, що ніяких проблем зі вступом до польського ВУЗу у Вас не виникне. Крім того, наші UP-підрозділи безпосередньо у Польщі (UP-STUDY має представництва у Вроцлаві та Любліні, Варшаві), допомагатимуть Вам у новій для Вас країні протягом усього періоду Вашого навчання. Тому не сумнівайтесь та сміло телефонуйте нам прямо зараз.

Відгуки