Підприємство "Аквілон-техно"

Аквілон-техно - фото
вулиця Відінська, 39Б, офіс 7
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Якість та чистота питної води визначає наше здоров’я та самопочуття. Тому все більше користувачів задумуються над питаннями встановлення додаткової системи очищення води.

Підприємство «Аквілон-техно» пропонує чудові рішення, які допоможуть зберегти здоров’я, забезпечивши потреби в чистій воді.

Приватним користувачам підприємство пропонує встановлення побутових фільтрів, які мають різну продуктивність, різну кількість ступенів очищення залежно від потреб та первинного стану води. До них належать фільтри «Аквілон – ФЗО 5», «Аквілон – ФЗО 6», «Аквілон – ФУФ 5» та інші.

Фільтри для пом’якшення води широко використовуються в приватних садибах, дитячих закладах та на різних підприємствах. Ми пропонуємо широкий вибір таких фільтрів, надаємо консультації та сервісне обслуговування встановлених пристроїв.

Якісні та надійні фільтри, які допомагають очистити воду від надлишкового заліза, можуть безперебійно працювати тривалий час, роблячи воду безпечною для здоров’я споживачів.

Окрім того, пропонуємо готові рішення типових схем водоочисних комплексів, які очищають воду від заліза, шкідливих мікроелементів, різного роду забруднень.

Встановивши надійний та простий в експлуатації фільтр, ви зможете відчути смак та прозорість чистої та безпечної води.
 

Відгуки