Кафе-бар "Венера"

Венера - фото
вулиця Студентська, 3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Кафе-бар «Венера»  — затишний, стильний та сучасний заклад, що подарує вам чудову нагоду відпочити, приємно провести час, цікаво поспілкуватися. Тут ви зможете розважитися в компанії хороших друзів та скуштувати смачні страви української кухні.

Інтер’єр кафе-бару «Венера» оформлено у класичному стилі — дерев’яні лавки, столи, вкриті білими скатертинами, стіни декоровані ліхтариками та дзеркалами. Все це допомагає відчути традиційну атмосферу гостинного застілля.

Готуємо страви на винос, за замовленням.

Кафе-бар «Венера» запрошує веселі компанії друзів, родини завітати та приємно провести час за келихом смачного пива, насолодитися ароматною кавою та невимушеним відпочинком. У нас можна спільно з однодумцями переглянути футбольний матч. А на літньому майданчику так добре відпочивати теплими літніми вечорами.

Завітайте до нас на сніданки, обіди чи вечері. Особливо рекомендуємо нашу піцу, зокрема, базову піцу, начинки до якої ви обираєте самі. Готуємо страви на мангалі. Ми запропонуємо неповторні, легкі десерти.

У кафе-барі «Венера» можна гарно відсвяткувати урочисту подію — весілля, день народження, хрестини, корпоратив. До ваших послуг просторий зал, розрахований на 70 гостей святкування. У нас жива музика.

Відгуки