Біоенерготерапевт "Радкевич Анатолій Петрович"

Радкевич Анатолій Петрович - фото
вулиця Київська, 36, офіс 716
+38 (096) 124-85-49 (Попередній запис)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Ви чи хтось із ваших близьких занедужав? Зневірилися у традиційній медицині? Хочете прожити довге та щасливе життя, без болю, страждань чи хвороб? Бажаєте навіть у поважному віці залишатися бадьорими, сповненими сил та енергії? Тоді вам варто навідатися до біоенерготерапевта!

Радкевич Анатолій Петровичбіоенерготерапевт з 16-річним досвідом роботи. Фахівець має диплом — біоенергоінформ терапевт. Він допоможе вам відновити здоров’я без ліків, вилікувавши вас на енергетичному рівні.  Він змінить ваше життя та життя ваших близьких на краще. Він допоможе вам почуватися та виглядати «на відмінно». 

Анатолій Петрович надає психологічну підтримку та допомогу військовим. Відпрацьовує з пацієнтом тему появи хвороби та проблеми.

Після проходження терапії ви отримаєте 100% відновлення іммунної системи.

Біоенергія присутня у всьому. Вона є в кожному живому організмі, в кожній людині. Без такої енергії не було б життя. Проте, через недуги може відбутися «збій» енергії. І тоді, щоб відновити баланс та покращити своє самопочуття, вам слід звернутися за допомогою до біоенерготерапевта. Бо саме цей лікар використовує у своїй роботі вплив слабкими електричними імпульсами особливої форми на акупунктурні точки. За допомогою спеціального інструменту — біорамки, він знайде заблоковані місця чи місця болю та зможе відновити нормальний енергетичний баланс.

Що вам варто знати, перш ніж навідатися до Анатолія Петровича? Ось декілька фактів про біоенерготерапію   та біоенерготерапевтів:

  • Біоенерготерапія — це лікування різних хвороб і недуг з використанням біологічної енергії, тому, що саме біологічна енергія зберігає життєздатність організму. Варто зазначити, що енергетичне лікування було винайдено і використовувалося ще багато століть тому.
  • Біоенерготерапія також застосовується для профілактики виникнення різних захворювань. Під час лікування до максимуму посилюються всі процеси у хворому органі (шлунок, нирки, серце, легені), при цьому залучаються загальні резерви хворого органу та організму в цілому.
  • Біоенерготерапевт працює з урахуванням вікових особливостей кожного пацієнта і складнощів протікання хвороби (її тривалості), що дозволяє зробити лікування найбільш ефективним.

Відгуки