Fancy Inks Tattoo

Fancy Inks Tattoo - фото
вулиця Степана Бандери, 67в
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,НдВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Майстерні TATTOO з підвалів перемістилися в сучасні салони татуювання, обладнання та барвники постійно розробляються, оновлюються і модернізуються.

Отримав «квиток в життя» і такий популярний напрям як естетичне татуювання — перманентний макіяж, татуаж. Принцип нанесення такого макіяжу як і тату — занесення пігменту в верхні шари шкіри. Тільки є декілька нюансів: пігмент відрізняється складом і витратними матеріалами. Але варто врахувати, що жодні нові технології та суперновомодні апарати вам не гарантують гарного результату. Результат залежить від професіоналізму майстра.

Тату — це не тільки красива і модна прикраса, але і спосіб самовираження та «крик» про свою індивідуальність. Тож добре подумайте, перш ніж нанести собі малюнок на тіло. Але якщо ви вже готові та знаєте що саме ви хочете — вперед, запрошуємо до салону тату «Fancy Inks Tattoo». Якщо ви мрієте про чорно-біле тату або складний кольоровий малюнок на тілі, «Fancy Inks Tattoo» — той самий салон тату, де ваша мрія здійсниться. 

В «Fancy Inks Tattoo» не штампують однакові татуювання, а розробляють для кожного клієнта індивідуальний ескіз.

Загальних цін також не існує, вартість роботи майстра обговорюють з кожним клієнтом особисто.

І ви можете бути впевнені у своїй безпеці, адже у нашому салоні відповідально ставляться до того, щоб використовувати тільки стерильні та одноразові голки, а апарати постійно проходять дезінфекцію якісними та перевіреними засобами.

Послуги:

  • Нанесення тату (кольорових, чорно-білих).
  • Мікроблейдинг брів.
  • Лазерне видалення татуювань.

Відгуки