Кйокушінкаі Карате Унія

Кйокушінкаі Карате Унія - фото
вулиця Степана Дем'янчука, 1а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 21:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 15:00Без перерви

Інформація

Досягнути міцності та рівноваги сили тіла й духу допомагають заняття карате. Одним із провідних його видів є кйокушінкаі карате, що характеризується простотою виконання та високою ефективністю прийомів. У процесі оволодіння цією технікою максимально розвиваються моральні та фізичні сили людини, розкривається її потенціал.

Наша школа карате має відмінний досвід навчання та запрошує на тренування з кйокушінкаі карате як дітей, так і дорослих. На тренуваннях учні ознайомлюються із дихальною технікою, яка сприяє швидкому відновленню сил, концентрації уваги та непохитності духу. Головною метою занять є не тільки фізичний розвиток, а й загальне вдосконалення особистості.

Заняття доступні незалежно від віку чи статі учнів. Звичайно, краще починати тренування в дитинстві, оскільки це сприяє гармонійному та досконалому розвитку, вчить швидко приймати рішення, орієнтуватися в складних ситуаціях.

Наша школа карате пропонує професійні послуги досвідчених тренерів, що гарантуватиме вам відмінні результати вже після перших занять.

Відкрийте для себе шлях до досконалості — обирайте професійну школу карате.
 

Відгуки