Візова підтримка

Візова підтримка - фото

Інформація

У когось родичі в Іспанії, у когось друзі в Чехії, дехто «будує» власний бізнес з іноземними партнерами «по сусідству» у Польщі, ну а дехто просто мріє побувати за кордоном і погрітись під палючим сонцем чи прогулятись старовинними вуличками європейських країн. Так чи інакше, життя більшості українців, стикається з країнами Європи, і, відповідно, з відкриттям віз. І ми станемо вашими помічниками під час цієї не надто простої процедури – відкриття візи.

Звичайно ж, у вечір п'ятниці ми не зможемо допомогти вам полетіти в суботу до Стамбулу, але якщо ви зателефонуйте нам з ранку — то ми зможемо постаратись з отриманням термінової візи, скажімо, до Польщі.

Де б вам не захотілося побувати, куди б вас не запрошували в гості рідні, друзі або бізнес партнери — ми допоможемо вам дістатися туди легким і приємним способом.

Якщо ви шукаєте центр візової підтримки, консультаційні центри з візових питань, або якщо вас цікавить допомога в отриманні візи, шенгенська мультивізи в Європу, як отримати шенгенську візу для українців і ви шукайте надійні візові агентства — ми зможемо допомогти вам у будь-якому з цих питань.

Основним напрямком нашої роботи є візова підтримка. Величезний досвід роботи з консульствами в Україні та за кордоном дає нам можливість допомагати навіть у найскладніших ситуаціях.

З кожним з цих напрямків ми працюємо багато років. У кожної країни є свої особливості, правила, маленькі нюанси, візові хитрощі, до кожного консульства потрібен свій підхід, так само як і до кожної людини, і це наше завдання - показати вашу життєву історію максимально привабливою для візового офіцера тої чи іншої Консульської установи.

Грамотність і педантичність в оформленні візових документів це фундамент, але часто, особливо з п'ятіркою найскладніших візових напрямків, фундаменту буде мало — потрібен правильний, найчастіше творчий, підхід до ситуації в цілому. І ми гарантовано зможемо впоратись з усіма «колами пекла» до шляху отримання візи.

Послуги:

  • страхування подорожуючих;
  • візова підтримка;
  • заповнення анкет на отримання візи;
  • консультація з питань працевлаштування;
  • шенгенвізи;
  • національні візи;
  • шопінг віза;
  • робоча віза

Відгуки