Кафе-бар "Chaplin Cafe"

Chaplin Cafe - фото
вулиця Київська, 10
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 22:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Приємна атмосфера, комфорт, спокій та легкі «нотки» елегантності у поєднанні з сучасним драйвом — наше кафе це місце затишку, місце, де зупиняється час та є можливість насолодитись «смачними порціями щастя». Нам вдається дивувати своїх гостей відмінним сервісом, гармонією поєднання смаків та можливістю просто провести час весело.

Тим паче, що для цього створені всі умови — зручне розташування у центральній частині міста, відмінний сервіс та привітний персонал і, звісно, справді смачна, ароматна та дивовижна кухня. Ми готуємо за особливими рецептами страви, які обов’язково припадуть вам до смаку, страви, які заволодіють вашим розумом та серцем. Страви, які вам досі не доводилось куштувати. А все тому, що окрім звичних компонентів ми «приправляємо» їх любов’ю, турботою та особливими «нотками» смаку. Тож готуємо ми так, як для своїх рідних, яких дуже любимо. Навіть, якщо цих «рідних» дуже багато — ми з легкістю подбаємо про ваше свято, куди ви запросите до 30 людей. На всіх вистачить часу, турботи та смачненького. Тим паче, що ви напередодні можете обговорити меню свята разом з менеджером та шеф-кухарем і детально підібрати все необхідне.

Що вже говорити про те, що ми намагаємося створити атмосферу відпочинку та релаксу для вас — турбуємось, щоб ви вчасно отримали своє замовлення чи могли насолодитись стравами «take away». Обслуговуємо швидко, якісно та «смачно».

До того ж, ми подбали про ваш комфорт та оформили дизайн інтер’єру стильно та оригінально, продумавши все до найменших деталей і організувавши простір так, щоб вам були приємно проводити у нас час та завжди повертатись у гості.
 

Відгуки