Салон краси "L and M"

L and M - фото
вулиця Відінська, 5в
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Салон краси «L and M» створений спеціально для вас, для реалізації ваших бажань — завжди виглядати чудово, свіжо і молодо. Наш салон стане улюбленим місцем для тих, хто цінує старанність і особисте ставлення персоналу до кожного хто переступає поріг салону.

Наші фахівці зроблять для вас все, щоб відвідування нашого салону було максимально приємним, а так же порадять і запропонують вам безліч високоякісних послуг.

Ми — професіонали. І це не просто слова. Наші фахівці — постійно вдосконалюють свою майстерність та вміння.

Індивідуальний підхід до кожного клієнта. Персоніфікований сервіс — запорука надання послуг на найвищому рівні. При першому відвідуванні кожного клієнта надається первинна консультація, за підсумками якої ви отримаєте індивідуальні рекомендації по салонному і домашнього догляду.

Салон краси «L and M» використовує в своїй роботі косметичні засоби і професійні засоби тільки авторитетних і фірм ,які вже встигли зарекомендувати себе з кращої сторони. Тому, ви можете бути абсолютно впевнені, що всі переліки послуг в нашому салоні мають дві складові успіху: унікальні професійні навички фахівців і елітні косметичні засоби.

Послуги:

  • перманентний макіяж (брови, повіки, губи);
  • нарощення волосся (продаж та купівля);
  • педикюр/манікюр в 4 руки;
  • перукарські послуги;
  • нарощення вій (ламінування, botox);
  • макіяж, шукаринг, масаж;
  • лазерна епіцяція

Сподіваємося, що вам у нас сподобається, і ви ще не раз до нас повернетеся! Будьте красивими разом з нами! Пориньте в атмосферу краси і здоров'я, створену нашими фахівцями!
 

Відгуки