Діскавері Tur

Діскавері Tur - фото
вулиця Княгині Ольги, 5, офіс 204
(Бізнес-центр "Парковий")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 13:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

У повсякденному житті мало незвичайного, а душа вимагає екзотики? Відправляйтеся в Таїланд, Мальдіви чи Шрі-Ланку або іншу сонячну країну — ми допоможемо з організацією поїздки. Небачене багатство флори та фауни, гостинність місцевих жителів, велика кількість розваг — все це залишить враження на довгі роки.

Туристична агенція «Діскавері Tur» рада запропонувати вам максимальне втілення мрій з мінімальними витратами ваших зусиль. Чому нам це легко вдається? Ми маємо величезний досвід в туризмі (понад 20 років), напрацьовані роками особисті зв'язки, прямі контакти з керівниками готелів та приймаючими кампаніями. Ми не відправляємо в 1000 країн, а знаємо відмінно свої напрямки та з впевненістю говоримо про високий рівень відпочинку саме там.

Для нас ваш комфорт і зручність стоять на першому місці. Саме тому ми постійно працюємо над новими послугами, щоб зробити підбір туру максимально зрозумілими і легкими для вас!

Ми команда професіоналів, допоможемо зробити ваш відпочинок незабутнім. Грамотні, ввічливі, привітні та обізнані менеджери зможуть обрати саме той тур, який буде до вподоби клієнту та відповідатиме його побажанням. Також при підборі туру всі туристи мають можливість ознайомитись з особливостями багатьох міст. Професійні співробітники «Діскавері Tur» добре знайомі з особливостями кожного відпочинку та зможуть надати всю необхідну інформацію клієнтам.

Ми — ідеальний варіант для тих, хто втомився від робочої або домашньої рутини, хоче повністю розслабитися та зануритися у світ літа.

Пропонуємо:

  • тури «під ключ»
  • тури по Україні та за кордон
  • тури по Європі
  • екзотичні тури
  • групові тури
  • екскурсії

Відгуки