МАКРОМЕБЛІ

МАКРОМЕБЛІ - фото
вулиця Млинівська, 20
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Правильно підібрані меблі — запорука комфорту вашої оселі. Плануючи дизайн квартири чи будинку враховувати необхідно все до дуже дрібних деталей. Меблі відіграють основну роль у формуванні затишку.

Магазин-гуртівня "Макромеблі" займається гуртовою та роздібною торгівлею меблів. Ми пропонуємо широкий асортимент м'яких меблів, меблів для спалень, віталень, передпокоїв та дитячих кімнат. Чудова якість меблів приємно здивує кожного нашого клієнта, а ціни вразять своєю доступністю.

Купуючи меблі в компанії "Макромеблі", ви значно заощаджуєте всій час та кошти. Серед переваг співпраці з нами є доставка за такими напрямками: Рівне, Луцьк, Сарни, Кузнецовськ, Володимирець, Новоград, Коростень, Овруч, Ємільчино, Ковель, Житомир, Рокитне та безліч інших. Індивідуальний підхід до потреб та побажань кожного клієнта.

Ми напряму співпрацюємо з такими відомими виробниками, як: "Мебель Сервіс", "Компаніт", "Матролюкс", "Сокме", "Соло+", "Ватин", "AMF", "Гербор", "БРВ", "Мебель Стар", "Фортуна Захід", "Віка" та багато інших провідних виробників меблів в Україні. Наші працівники ретельно перевіряють кожну партію готових меблів, адже прагнуть гарантувати високу якість та надійність меблевих конструкцій. Ми пропонуємо вигідні умови співпраці та кращі ціни для покупців.

Переваги:

  • доступні ціни;
  • привітне ставлення;
  • великий вибір;
  • якісні матеріали;
  • сучасний дизайн меблів;
  • довговічність та надійність.

Відгуки