Клуб східного танцю "Орхідея"

Орхідея - фото
вулиця Князя Володимира, 10
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд16:00 - 21:30Без перерви
вулиця Червонія Василя (Гагаріна), 39
(Тренувальний зал)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд16:00 - 21:30Без перерви

Інформація

У наш час світу відомі понад 50 видів арабського танцю. Поширеними є турецька та єгипетська школа танцю живота, які відрізняються методикою викладання, вбранням танцівниці, рухами та іншими деталями. Звісно ж, з часом, у кожної танцівниці виникає свій індивідуальний стиль танцю, заснований на її внутрішньому баченні.

Танець — це почуття, пристрасть та ідеологія. Витончені та плавні рухи, грація, таємнича вуаль та тематична музика — ось основні переваги цього танцю.

«Орхідея» — це художній колектив східного танцю, який працює при палаці дітей та молоді. Учні нашого клубу займаються в групах від 5 до 20 років. Особливу увагу ми приділяємо вивченню Belly Dance, тобто танцю живота. Ми популяризуємо здоровий спосіб життя й сприяємо патріотичному вихованню дітей.

З 2006 року наш колектив є членом Української Ради Танцю й Української Федерації Сучасного Танцю. Всі наші учні ведуть активну концертну діяльність, адже часто беруть участь у фестивалях та змаганнях в Україні та за її межами.

Ми щороку проводимо новий набір до нашого клубу, адже прагнемо відкривати нові таланти й створювати можливості для молоді. Всі викладачі нашого клубу є досвідченими балетмейстерами, які створюють унікальні постановки та завжди прагнуть розвиватися та популяризувати мистецтво танцю. Сьогодні у клубі навчається понад сотня учнів. Ми маємо власний концертний склад, костюмовану концертну шоу-програму та великий досвід роботи.

Відгуки