Boston Store

Boston Store - фото
вулиця Словацького, 8
(Магазин)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 19:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Кулика і Гудачека (Макарова), 18а
(Склад)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 19:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Роль регулярних занять спортом для бадьорого життя й міцного здоров’я важко переоцінити. Навіть незначна фізична активність покращує настрій та зміцнює наш організм. Саме тому постійно збільшується кількість тих, хто виходить на бігові доріжки, займається в спортзалах та фітнес-клубах, обирає прогулянки та активний відпочинок.

Звичайно, без відповідного спортивного одягу та взуття займатися важко. І саме вибору моделей взуття варто приділити особливу увагу. Правильно підібрані кросівки чи кеди не лише допомагають виконувати вправи чи бігати, а й захищають стопу від травм чи розтягнень.

Магазин «Boston Store» запрошує тих, хто уважно підходить до вибору спортивного взуття та віддає перевагу перевіреним, надійним брендам із відмінною репутацією.

В магазині ви маєте змогу придбати якісні моделі від Nike та Reebok — виробників, які користуються незмінно високою популярністю у професіоналів та любителів спорту.

Наші консультанти допоможуть вам підібрати оптимальну пару взуття, виходячи із ваших побажань та цілей. Так, одні кросівки будуть ідеальними для бігу, інші — для занять в залі та тренувань. Ми надамо корисні поради та рекомендації, щоб ви могли зробити вдалий та правильний вибір.

Ми безпосередньо працюємо з офіційними представниками виробників, що дозволяє пропонувати якісне взуття за вигідними цінами.

Заходьте та обирайте стильне та зручне спортивне взуття в магазині «Boston Store».

Також запрошуємо у наш магазин, що знаходиться у м. Вараш, ТРЦ «Оранж Плаза», 2 поверх, майдан Незалежності, 10.

Відгуки