Волинська Криївка

Волинська Криївка - фото
вулиця Соборна, 108
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Запрошуємо вас поринути в особливу атмосферу справжньої криївки в колоритному кафе «Волинська криївка».

У нас цікаво буде як іноземцям, так і українцям, як людям знайомим з історією визвольного руху, так і тим, хто нічого не чув раніше про криївки чи партизан. Цегляні стіни, прикрашені фотографіями військових і зброєю, створюють відповідний антураж.

Проте у нашому закладі не чути ворожих пострілів, а тільки щирий сміх гостей. Але в кожному закутку нашого стилізованого кафе витає дух свободи. Це кафе для сильних духом і апетитом. Бо наше щедре українське меню потішить вас величезним вибором автентичних українських наїдків і напоїв. Спробувати захочеться і соковитого м’яса, приготованого за особливим рецептом на відкритому вогні, і рум’яної картопельки, і солодко-міцної медовухи чи живого пива…  І все це у неймовірній атмосфері з українсько-козацьким дизайном. Поспішайте до нашої криївки. Ми по-братерськи, поділимося із вами хорошим настроєм і подаруємо вам кулінарну насолоду.

До того ж ми з легкістю зможемо запропонувати веселе святкування для невеликих компаній: «Волинська криївка» вміщує до 30 осіб, а також має банкетну залу на 12 осіб.

А оскільки ми розташовані у підвальному приміщенні, то нам не страшні повітряні тривоги (працюємо як бомбосховище), а також повністю енергонезалежні (маємо генератор).

«Волинська криївка» також проводить екскурсії на замовлення, аби ви могли наповнити себе патріотичним духом та торкнутись величної історії нашого краю.

Чому вам варто зайти до нас у гості? Наші переваги:

  • Даруємо можливість насолодитися традиційно українськими напоями й наїдками.
  • Оригінальний інтер’єр закладу, його атмосферність та тематичність.
  • Чудове обслуговування клієнтів та привітний, вишколений персонал.

Відгуки