Центр лазерної та доглядової косметології "Lazer-Beauty"

Lazer-Beauty - фото
вулиця Словацького, 4/6, офіс 229

Інформація

Щоб ваші ніжки та інші, навіть дуже делікатні й інтимні частини тіла завжди були «в повному порядку» (гладенькими, шовковистими, охайними та доглянутими), щоб ваш погляд захоплював своєю виразністю й красою, щоб ваша зовнішність була бездоганною, а самооцінка високою, вам варто завітати до центру лазерної та доглядової косметології «Lazer-Beauty». Тут досвідчені спеціалісти, за допомогою професійного обладнання та якісних косметичних засобів трішки «почаклують» над вашою зовнішністю та допоможуть виглядати приголомшливо завжди та всюди. «Lazer-Beauty» — це особливий світ краси, дивовижних перевтілень та правильного догляду за зовнішністю. За декілька процедур у нашого косметолога ваша шкіра «сяятиме», стане здоровою, ви забудете про зморшки чи недоліки шкіри, наш лейшмейкер зробить ваші вії дивовижно красивими та позбавить вас від марудної необхідності кожного дня фарбуватися, а унікальна процедура лазерної епіляції допоможе вам легко та безболісно позбавитися від зайвого волосся.

Що ми пропонуємо вам для вашого бездоганного вигляду? Наші послуги:

  • ін'єкційно-контурна пластика;
  • програми по догляду за обличчям та тілом;
  • лазерна епіляція;
  • лазерне омолодження;
  • воскова депіляція;
  • різні види пілінгу;
  • нарощування вій;
  • масаж;
  • манікюр;

Чому вам варто довірити турботу про вашу красу нам?

Переваги центру лазерної та доглядової косметології «Lazer-Beauty»:

  • Наш косметолог Катерина Вечорко — досвідчений спеціаліст із медичною освітою;
  • Ми використовуємо виключно якісні косметичні засоби, професійні інструменти й обладнання;
  • Наші послуги є не тільки ефективними, а й абсолютно безпечними: гарантуємо якісну стерилізацію устаткування. Крім того, перш ніж призначити процедуру, з'ясовуємо чи підійде вона клієнту, чи не викличе алергічної реакції або інших небажаних побічних ефектів.
  • Подаруємо справжній релакс під час масажу, який кваліфікований спеціаліст підбере відповідно до ваших побажань.
  • Створюємо неймовірні варіанти манікюру та втілюємо навіть божевільні ідеї дизайну в реальність.

В роботі ми використовуємо Діодний лазер LightSheer ET, який має світлову хвилю завдовжки 808 нм, яка є кращою для швидкого і глибокого поглинання меланіну, що забезпечує дуже ефективне перманентне знищення фолікул волосся. Крім того, запатентована компанією Lumenis, технологія ChillTip дозволяє швидко охолоджувати шкіру пацієнта контактним способом. Головним чином, такий результат забезпечується за рахунок спеціального сапфірового наконечника, який тримає постійну температуру 4ºС. Це дає можливість збільшувати потужність лазерного імпульсу до 100 Дж/см².

Діодний лазер також має унікальну технологію руйнування волосяної цибулини за мілісекунди, не зачіпаючи при цьому навколишні тканини. Це дозволяє працювати практично на будь-якому типі шкіри, включаючи й дуже смагляву (проте це потребуватиме істотного збільшення кількості процедур, у порівнянні зі світлою шкірою).

Важливо знати, що діодний лазер Lumenis LightSheer ET є одним з небагатьох лазерних апаратів, сертифікованих і дозволених для використання на території України Державною службою лікарських засобів.

На цю мить кращого за діодний лазер для видалення волосся Lumenis LightSheer ET, на наш погляд, в Україні ще немає.

Довіртеся професіоналам та виглядайте чудово завжди та всюди. Дивуйте своєю красою усіх навколо та насолоджуйтеся власною бездоганністю! З «Lazer-Beauty» це так легко!

Відгуки