SARGOI International Community

SARGOI International Community - фото
вулиця Словацького, 4/6, офіс 244
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 20:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Англомовне товариство та можливості постійної розмовної практики й використання мови — унікальні риси «SARGOI International Community».

Потрапивши до нашого середовища, ви зможете навчатися із зосередженням уваги на потребах і запитах студента, а не викладача, будете поєднувати вивчення мов із закордонним досвідом, досягати особистого, професійного та академічного успіху.

Викладачі школи — сертифіковані професіонали, які володіють міжнародною кваліфікацією та чималим досвідом викладання. У роботі ми використовуємо комунікативні методики навчання та докладаємо зусиль, щоб ваше вивчення англійської мови було швидким та ефективним.

Напрямки роботи «SARGOI International Community»:

  • англійська мова для дітей від 5 до 16 років у школі Speak & Go — професійні педагоги допоможуть вашій дитині розвинути навички та здібності для вільного володіння англійською мовою як вдома, так і в школі чи під час подорожей;
  • англійська для дорослих — пропонуємо різні рівні: від початкового до професійного;
  • підготовка викладачів — запрошуємо приєднатися до товариства SARGOI Educators, де ви здобудете відмінні результати у викладанні та зможете долучитися до міжнародних стандартів професійної освіти.

Відгуки