Beauty room by Natalia Ostrovska

Beauty room by Natalia Ostrovska - фото
вулиця Київська, 67
(ТРЦ "Арена")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Якщо ви прагнете краси та досконалості, якщо бажаєте отримувати професійний догляд та насолоджуватися відчуттям неперевершеності та гармонії, вам, однозначно, варто скористатися фаховими послугами, які пропонує «Beauty room by Natalia Ostrovska».

Це простір творчості та креативу, уваги до потреб клієнта й максимального задоволення ваших побажань.

Наталія Островська — професійний, дипломований майстер-викладач із високим рівнем фахової підготовки, учасник різноманітних семінарів та конференцій, призер міжнародного чемпіонату IBF 2017. Майстер постійно слідкує за новинками галузі та сучасними тенденціями індустрії догляду за віями та бровами, обирає новітні методики роботи й професійні засоби.  

У «Beauty room by Natalia Ostrovska» ви поринете в приємну, комфортну атмосферу, не лише отримаєте необхідні високоякісні послуги, а й гарно проведете час за цікавими розмовами та насолодитеся запашним чаєм зі смаколиками.

«Beauty room by Natalia Ostrovska» пропонує широкий перелік професійних послуг:

  • нарощення вій;
  • ламінування вій;
  • оформлення брів;
  • ламінування, довготривала укладка брів;
  • послуги візажу.

Працює шоурум — в студії можна придбати якісні косметичні засоби, стильний одяг та різні приємні жіночі дрібнички та аксесуари.

А також, проводяться навчальні курси — не пропустіть нагоди повчитися у досвідченого майстра:

  • базові курси;
  • курси підвищення кваліфікації з нарощування вій та оформлення брів з видачею диплома Європейського зразка (індивідуальні та групові).
Необхідними матеріалами для навчання та моделями для відпрацювання забезпечує майстер. Учням надається інформаційна підтримка після уроків у разі потреби.

Відгуки