RIVREST

RIVREST - фото
с. Обарів вул. Соборна, 51а
(Біля готелю Швейцарія)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:30 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

«RIVREST» надає послуги професійного ремонту і реставрації кермових рейок багатьох марок авто.

Наш автосервіс пропонує:
  • діагностику та ремонт кермових рейок;
  • продаж кермових рейок і комплектуючих;
  • діагностику і ремонт ходової мікроавтобусів та автобусів;
  • заміну мастил, фільтрів та інших рідин;
  • комп'ютерну діагностику;
  • продаж автозапчастин.

Вже 11 років ми надаємо кваліфіковані послуги ремонту для різних видів та моделей авто. Наші фахівці проведуть діагностику вашого автомобіля, складуть специфікацію з переліком необхідних робіт, вкажуть на деталі та запчастини, які потрібно замінити, а також допоможуть підібрати оптимальні та доступні рішення. Всі деталі в процесі ремонту ретельно очищуються, а ті, що мають критичний рівень зношення, не відповідають технічним вимогам чи несправні — замінюються на нові.

Ми якісно та в термін (всього протягом 1-2-х днів) виконаємо всі необхідні роботи із заміною комплектуючих. При ремонті кермової рейки  ви отримуєте гарантію протягом 6 місяців.

Також у нас ви можете знайти запчастини до легкових автомобілів іноземного виробництва, вантажних авто, автобусів, мототранспорту. В наявності великий вибір нових та вживаних оригінальних запчастин для легкових авто. Працюємо також під замовлення, яке можна здійснити написавши нам у Вайбер та Телеграм. Доставка по Україні здійснюється вибраним вами перевізником.

Відгуки