Домашній текстиль

Домашній текстиль - фото
вулиця Академіка Грушевського, 37
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 20:00Без перерви
Сб08:00 - 19:00Без перерви
Нд09:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Здоровий сон впливає на якість нашого життя. Неправильно підібрана подушка, ковдра та простирадло може стати причиною головного болю, алергічних реакцій, неприємних відчуттів та дискомфорту.

Магазин «Домашній текстиль» пропонує вам широкий асортимент якісних текстильних товарів для дому, що створять затишок, додадуть акценту в інтер’єр і, найголовніше, подарують міцним та комфортний сон.

Ми є офіційним дистриб'ютором торгових марок ТЕП, Владі, Еріка. Серед нашої продукції також представлені такі відомі українські та закордонні бренди такі як Київ-Текстиль, Mio Senso, Bella Villa, Koloso, Shekel, First Choice.

Наші консультанти допоможуть підібрати для вас найбільш комфортну продукцію, враховуючи усі ваші побажання.

Товари у нашому магазині пошиті тільки з натуральних гіпоалергенних тканин із використанням екологічно чистих барвників. Більшість представленої продукції у нашому магазині легко переться та довго зберігає свій первинний вигляд. Наявний товар різноманітного дизайну та кольору, ніжний та м'який на дотик, доступний за ціною.

У нас ви можете купити вже готові постільні комплекти білизни або придбати окремо наволочки, простирадла, підковдри у різних розмірах власного виробництва. Можливе пошиття під замовлення. Також, ми надаємо послуги вишивки на рушниках: ви можете зробити оригінальний подарунок близькій людині або надати стилю своїй ванній кімнаті.

У нас ви знайдете:

  • подушки (вовняні, пухові, силіконові, гіпоалергенні);
  • ковдри (ватні, вовняні, пухові, шерстяні, напівшерстяні);
  • скатертини лляні;
  • покривала та пледи (акрил, вовна, напіввовна);
  • простирадла (махрові, сатині);
  • рушники (махрові, бамбукові, лляні, вафельні);
  • постільну білизну (класична, модернова, дитяча, підліткова);
  • матраци (ватні, ортопедичні).

Здійснюємо відправку товарів по всій Україні.

Відгуки