Foodies

Foodies - фото
вулиця Кавказька, 2/1
(Біля ЦНАП)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Foodies (Фудіс) - це ресторан швидкого та здорового (МОЦНОГО) харчування для людей та від людей, які люблять їсти. 

Мета ресторану – зробити так, щоб ви їли вдома тільки на свята. Ресторан цінує час кожного клієнта, тому пропонує різноманіття страв, що змінюються впродовж дня, у форматі швидкого обслуговування з лінією роздачі. Відтепер кожен може обрати сам, що скоштувати, виходячи з вигляду та смаку страв. Більше не потрібно чекати 30-40 хв на своє замовлення. Воно вже ось перед вами. Проте, якщо у вас є час й настрій вимагає красивої подачі, шеф ресторану приготує вам щось особливе. За бажанням, вся їжа пакується в крафтові контейнери з собою.

Тут смачно, якісно, швидко та доступно (середній чек до 100 грн). На цьому можна було б зупинитись, але не можна не згадати про реально класний інтер’єр та круту музику (це треба бачити й чути).

У Foodies немає алкоголю й вони дуже чуйні до сімей з дітьми. Для їх зручності, в ресторані встановлені столики для годування, пеленальний столик, організоване "паркування" для колясок, придбаний окремий посуд для малюків, передбачені окремі страви та напої; розмальовки роздаються в необмеженій кількості.

Відгуки