Ваш Дах

Ваш Дах - фото

Інформація

«Ваш Дах» пропонує виконання покрівельних, будівельних та гідроізоляційних робіт для поточного та капітального ремонту плоских покрівель та фундаментів.

Пропонуємо послуги гідроізоляційних робіт бітумними матеріалами (руберойдом) на:

  • плоских покрівлях багатоповерхівок та приватних будинків;
  • козиркових плоских покрівлях балконів та лоджіях (висотні роботи);
  • фундаментах;
  • цокольних приміщеннях;
  • плоских покрівлях гаражів у гаражних кооперативах та приватному будівництві;
  • інших спорудах, що потребують гідроізоляції таким методом.

Ремонт та гідроізоляційні роботи плоскої покрівлі багатоповерхового будинку, балкона чи гаража є досить затребуваними серед мешканців міста. В Україні ремонт плоскої покрівлі найчастіше здійснюють з використанням руберойду. Ми використовуємо тільки новітні покрівельні матеріали і ті, які довели свою надійність. Адже це дозволить не турбуватися за протікання та інші проблеми, пов'язані з негодою на вулиці.

Всі роботи виконуються досвідченими і висококваліфікованими спеціалістами, тому ремонтні процедури здійснюються швидко і якісно.

За роки сумлінної праці нашій команді вдалось професійно втілити у реальність побажання своїх клієнтів, запропонувавши відмінне співвідношення ціни та довговічності. Суворо дотримуємось встановлених стандартів та технології виконання робіт у заздалегідь обумовлені терміни, адже розуміємо необхідність та важливість  вчасності надання  послуг. Наші спеціалісти пройшли навчання від виробників матеріалів по технології виконання робіт. Гарантуємо якість наданих послуг.

Висококваліфіковані фахівці в зручний для вас час виїдуть на місце передбачуваних робіт і складуть оптимальну пропозицію.

«Ваш Дах» — це завжди високоякісні та надійні послуги, відповідальний і професійний підхід, набутий досвідом.

Відгуки