Barons Line Perfume

Barons Line Perfume - фото
вулиця Гетьмана Мазепи, 20
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:30 - 19:00Без перерви

Інформація

Деколи ми не можемо запам’ятати імені людини, але в нашій пам’яті завжди залишаються дрібні деталі: манера спілкування, посмішка, очі та, однозначно, аромат! Саме він здатний викликати найпотаємніші спогади навіть тоді, коли дорога людина знаходиться за тисячі кілометрів від вас. А ще правильно підібраний аромат допомагає викликати в оточення правильні асоціації та підкреслити вашу абсолютну унікальність.

Тож «Barons Line Perfume» взяв відповідальність на себе та поєднав заради вашого неймовірного задоволення чарівні ноти, які проникають у саме серце.

Для вас ми пропонуємо унікальні чоловічі та жіночі аромати, які з першої секунди підкорюють своєю стійкістю, тендітністю, силою, вишуканістю та досконалістю. А все тому, що наші професіонали обирають натуральні масла, вміст яких в одному флаконі від 22% до 32%, та спирт преміального класу та здійснюють виготовлення на провідному виробництві парфумерії в Дубаї, тож такі аромати беззаперечно обожнюють заможні шейхи та зірки світового рівня.

Аромати від «Barons Line Perfume» мають незлічену кількість сертифікатів, серед яких:

  • Certificate of Origin (про оригінальність продукції, що виготовляється в Дубаї).
  • Health Certificate (підтвердження високої якості та відповідності до міжнародних стандартів).

Обираючи нас, ви розкриваєте власну індивідуальність та дбаєте про виразність!

Пропонуємо:

  • лімітовані колекції унікальних та неперевершених парфумів;
  • продукцію брендів Louis Vuitton, Tom Ford, Ganymede, Thomas Kosmala, Roja, Byredo, Memo, Le Labo, Dior, Clive Christian, Thameen, Ex nihilo, Kilian, Nasato;
  • подарункові сертифікати, аби побавити важливу людину вашої долі.

Відгуки