Банний двір на Щасливому

Банний двір на Щасливому - фото
вулиця Голубєва Сергія, 23
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

В комплексі «Банний двір» є 2 бані: «Релакс» і «Бадьорість».

У кожній бані є роздягальня, туалет, зала з каміном, басейн, душова з відром для обливання, парна та веранда. А навколо — гарна територія з газоном з конюшини, ялинками та соснами.

У залі розміщені лавки та стіл (3 м у бані «Релакс», 2,5 м у бані «Бадьорість»), є сервант з базовим набором посуду: тарілками столовими, салатниками, стопками, пивними бокалами, графинами, чашками, ложками, виделками, ножами, дощечкою, глибокою мискою, штопором. Також є шампури, решту принесемо за запитом.

Чайник, заварник, чорний та трав'яний чай власного виробництва, який доступний всім відвідувачам безкоштовно, цукор, сіль, серветки.

У бані «Релакс» — басейн з підігрівом 25-260С та гідромасажем (вмикається натиском на кнопку в підлозі біля басейну), має розміри 2,0мх3,8мх1,4м, а також вбудований гідромасаж.

У бані «Бадьорість» — басейн без підігріву, має розміри 2мх2мх2м (глибина), але приблизна температура води 20-22 градуси.

На прохання можемо надати для маленьких діток надувний басейн, куди можна налити теплу воду з душу. Також в бані є ящик з іграшками та плавальні аксесуари.

Парна в бані «Релакс» має об'єм 28 м3, парна в бані «Бадьорість» має об’єм 21 м3. Кожна парна оснащена кам’яною піччю Wohringer — це королева серед пічок для «руської» бані! Вона дозволяє створити в парній атмосферу класичної «руської» бані. Оптимальне співвідношення температури та вологості повітря досягається завдяки запатентованій технології конструкції.

Також в парній є шапки рукавички та запарник для віників.

Додатково у нас є віник дубовий по 100 грн; рушник або лляне простирадло по 25 грн; одноразові капці по 20 грн, дрова для мангала по 100 грн.

На вулиці у нас є мангал, яким Ви можете безкоштовно користуватись, ви можете привезти з собою вугілля для мангала і розпалювач або придбати дрова для мангала у нас.

Відпочиньте в нашій бані душею та тілом.

Відгуки